Wij hebben een zoon die niet altijd even gezond is. Hij kan het namelijk heel moeilijk vinden om structuur in zijn leven aan te brengen en hij laat zich vaak verleiden door mensen in zijn omgeving om dingen te doen die hij niet zou moeten doen. Dat kan heel schadelijk voor hem zijn en daarom hebben wij al heel veel dingen met hem geprobeerd om hem op het rechte pad te houden. Het is namelijk zo dat wanneer hij goed begeleid wordt, er niet direct een probleem hoeft te zijn. Een plan bedenken om goede ambulante begeleiding in Twente te vinden, want hier wonen wij namelijk, is niet eenvoudig en daarom hebben wij gekeken wat de mogelijkheden waren wanneer wij meer wilden weten over ambulante begeleiding in Twente. Wij hebben gemerkt dat wanneer je gaat kijken naar de mogelijkheden die er allemaal zijn wanneer het gaat over ambulante begeleiding in Twente, dan kom je al heel snel bij de mensen van visie-groep.nl terecht. Deze mensen hebben een heel interessante site weten te maken en wij hebben gezien dat wij hier misschien wel de ambulante begeleiding in Twente konden krijgen die onze zoon nodig had. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om een keer met een van de specialisten van deze site in overleg te gaan om te horen wat zij voor ons konden doen. Wij hebben toen te horen gekregen dat wij altijd een keer langs mochten komen om de zorgvraag te bespreken en om te zien of zij ons de ambulante begeleiding in Twente konden bieden die wij nodig hadden. Wij hebben toen gemerkt dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat je zorg op maat geleverd krijgt en dat was heel fijn om te merken. Wij wilden namelijk he beste voor onze zoon en dan wil je niet zomaar de eerste de beste ambulante begeleiding in Twente aannemen die je maar kunt vinden. Het moet goed voelen en wij zijn daarom ook blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. Zij konden ons heel goed helpen en wij hebben daarom geen seconde spijt gehad dat wij deze mensen benaderd hebben. 

Onze zoon krijgt nu goede ambulante begeleiding in Twente 

Wij zijn blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan wanneer het gaat over ambulante begeleiding in Twente want deze mensen hebben heel veel kunnen betekenen voor onze zoon. Sinds hij van visie-groep.nl ambulante begeleiding in Twente krijgt, merken wij dat hij weer structuur heeft en dat doet hem heel erg goed. 

Wilt u meer weten?                                             

Mocht u ook hulp kunnen gebruiken of zoeken voor iemand anders, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van visie-groep.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen 
  • Een afspraak maken met deze professionals 

Wij zijn blij dat wij onze zoon hier hebben kunnen laten helpen. Wij merken dat hij nu heel veel beter functioneert dan eerst.