Bij ons in de buurt wonen heel veel ouderen die niet goed met een computer overweg kunnen. Dat is heel vervelend voor deze mensen want vandaag de dag moet je steeds meer met een computer regelen. Vandaar dat wij bij de gemeente geld hebben gevraagd om deze mensen te kunnen leren hoe zij digitaal hun zaken kunnen regelen. Ik heb toen gemerkt dat het niet moeilijk was om geld te krijgen, maar dat het lastig was om met dit budget een ruimte te vinden waar wij de cursus konden gaan geven. Wij hebben daarom gekeken of wij een goede  lokaalverhuur konden vinden waar wij een goede ruimte konden huren. Als wij namelijk alleen al heel veel geld kwijt zouden zijn aan de lokaalverhuur dan konden wij geen geld meer spenderen aan materialen en dergelijke en dat was nou juist wel de bedoeling. Ik ben daarom gaan kijken waar wij in de omgeving van Utrecht een goede lokaalverhuur konden vinden die mij verder zou kunnen helpen. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je even gaat googelen, het niet onmogelijk hoefde te zijn om een lokaalverhuur te vinden die aan je wensen tegemoet zou kunnen komen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een goede lokaalverhuur in de arm te nemen en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van learnwise.nl kon gaan kijken. Deze site heeft heel interessante mogelijkheden voor mensen die graag een goede lokaalverhuur willen benaderen. Ik heb de site van deze lokaalverhuur even goed doorgenomen en ik had toen al heel snel in de gaten dat deze mensen precies boden wat wij nodig hadden. Dat was fijn om te zien en het heeft dan ook niet lang geduurd voordat ik met deze mensen in zee ben gegaan. Ik zag namelijk dat je bij deze lokaalverhuur lokalen kunt huren die voorzien zijn van een computer. Dat was precies wat wij nodig hadden en omdat de prijzen hier ook nog eens heel goed waren, was er voor ons geen enkele reden om hier geen zaken te gaan doen. 

Deze lokaalverhuur gaan wij vaker inschakelen 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je deze lokaalverhuur inschakelt, je er zeker van kunt zijn dat je een heel goede ruimte kunt gaan gebruiken. Deze mensen zorgen er altijd voor dat het je aan niets ontbreekt en zoals gezegd waren de prijzen ook heel erg goed. Wij konden onze mensen heel goed lesgeven en zij konden goed overweg met de computers. Dat was precies waar wij op gehoopt hadden, dus wij zijn heel tevreden. 

Wilt u ook een reservering maken?                                                     

Mocht u ook een reservering willen maken, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van learnwise.nl gaan 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een reservering maken als u een goede ruimte wilt huren 

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. Ik kan u dit bedrijf sterk aanbevelen want u krijgt hier heel veel waar voor uw geld.