Als u mindervalide bent, of met iemand op vakantie wilt die dat is, zijn uw mogelijkheden vaak wat minder uitgebreid dan wanneer dit niet het geval zou zijn. Op een camping is het lastig manoeuvreren rond tentharingen of over modderige paadjes, naar hoge wasbakken of krappe douches. Dat is dus al een optie die voor een mindervalide persoon niet erg aantrekkelijk is als het om vakanties gaat. Zou een hotel dan beter zijn? Sommige hotels hebben wel kamers die geschikt zijn voor mensen met speciale wensen en behoeftes, zoals lage drempels, brede deuren en steunen aan de muur, maar dit is zeker niet de standaard. Maar wat dacht u van een mindervaliden vakantiehuis? Dit is al een betere mogelijkheid. Misschien is het voor u of uw mindervalide reisgenoot niet erg prettig om lang onderweg te zijn. Een vakantie in eigen land is dan een goede mogelijkheid om in korte tijd toch op een hele nieuwe plek te komen, waar ook u van uw vakantie kunt genieten. Sommige vakantieparken in ons land kunnen u wel helpen aan een mindervaliden vakantie huis, maar zo’n park is ook niet voor iedereen een droom. U heeft nog steeds veel buren om u heen en alles is wat toeristischer van aard. Maar een mindervaliden vakantiehuis is ook op andere manieren te vinden, zo ontdekten wij tijdens een middagje surfen over het internet. Dan komt u al snel terecht bij meer kleinschalige ondernemingen, die ook een mindervaliden vakantiehuis beschikbaar stellen. Een mooi voorbeeld hiervan is De Kleine Boerderij. Dit is een mindervaliden vakantiehuis in Salland; een prachtige streek in Overijssel en een waar walhalla voor de natuurliefhebber. De eigenaars van dit comfortabele en ruime appartement wilden graag dat al hun gasten hier konden genieten van de prachtige omgeving, dus hebben ze er een mindervaliden vakantiehuis van gemaakt, dat van alle gemakken is voorzien. U heeft hier alle ruimte om te bewegen en hoeft dus niet in te boeten aan comfort ten opzichte van uw gebruikelijke woonsituatie. Wilt u meer weten over dit mindervaliden vakantiehuis? Surf dan naar de volgende website: http://www.kleineboerderij.nl/mindervaliden-vakantiehuis.html. Daar vindt u ook het telefoonnummer van de verhuurders van dit mindervaliden vakantiehuis, zodat u in detail met u kunt bespreken wat uw wensen en behoeftes zijn en of het appartement daaraan kan voldoen. Die kans is erg groot, maar het is toch prettig om dit van tevoren zeker te weten voordat u op pad gaat, niet waar? We kunnen u al wel zeggen dat anderen er al met veel plezier in hebben verbleven. Daarnaast heeft dit mindervaliden vakantiehuis nog veel andere voordelen. Deze zetten we hieronder voor u op een rijtje.

De voordelen van een mindervaliden vakantiehuis

De Kleine Boerderij is een mindervaliden vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien. Het belangrijkste is natuurlijk dat het toegankelijk is voor mensen met een fysieke beperking die wat extra ruimte en steun nodig hebben, maar daarnaast heeft het appartement nog vele andere, algemene voordelen. Deze zetten we hieronder één voor één voor u op een rijtje. Wel zo overzichtelijk!

  • geweldige omgeving
  • comfortabel appartement
  • goed begaanbare paden
  • diverse natuurlijke bezienswaardigheden
  • heel veel rust en ruimte

Veel mensen genieten van tochtjes door de natuur. Voor u als mindervalide of voor uw minder valide metgezel zal dat waarschijnlijk niet anders zijn. Wat is er nu heerlijker dan de wind in uw haren? De geur van het bos? De aanblik van de heide? De ontmoetingen met de bijzondere dieren die in de natuur wonen? Van al deze dingen kunt u naar hartenlust genieten in de omgeving van dit mindervaliden vakantiehuis. Het prachtige natuurgebied Boetelerveld, dat maar liefst 170 hectare bestrijkt, ligt op zeer korte afstand van het appartement. Deze omgeving is fantastisch voor wandelaars, maar er zijn ook veel fietspaden. Ook u kunt hier natuurlijk gebruik van maken. Zo weet u zeker dat u geen moeite zult hebben om zich voort te bewegen door de bossen en velden van Salland. Het appartement zelf is ook bijzonder rustig gelegen. Er ligt bijna niets omheen, behalve natuur en wat andere kleine gebouwtjes. Dit is toch wel een heel andere beleving dan die van een vakantiepark, waar u omgeven bent door andere gasten. Ook het mindervaliden vakantiehuis zelf zal u veel rust kunnen opleveren. Het is immers van alle gemakken voorzien. Het heeft zelfs een vaatwasmachine! Het is sfeervol en knus ingericht en voorzien van vloerverwarming. U kunt hier na een dagje de paden op, de lanen in heerlijk tot rust komen in de gezellige woonkamer.

Te midden van de natuur vakantie vieren

Kiest u ervoor om uw vakantie door te brengen in dit mindervaliden vakantiehuis, dan kiest u dus voor een rustige vakantie in de natuur. Zonder vervelende buren met schreeuwende kinderen, zonder lawaaierige animatieteams, met Schotse Hooglanders en roofvogels op enkele honderden meters afstand. Het is bijna zo authentiek als zomaar ergens een tentje opzetten, maar natuurlijk wel vele malen comfortabeler en voor u een stuk beter te genieten. U verblijft immers in een mindervaliden vakantiehuis, dat speciaal is toegerust voor mensen die niet alleen buiten, maar ook binnen wat extra ruimte nodig hebben. Omdat anderen hier al met veel gemak en plezier hebben verbleven kunt u daar zeker vanuit gaan. Op de bovengenoemde website kunt u ook kijken wanneer het mindervaliden vakantiehuis nog beschikbaar is. U kunt zich misschien wel voorstellen dat het behoorlijk populair is. Wacht dus niet langer en kijk nu wat voor u de mogelijkheden zijn. De natuur roept!