De Mitsubishi Outlander PHEV is een lust voor het oog. Dit gerenommeerde merk bestaat al decennia lang en wordt geproduceerd in Japan. De Mitsubishi Outlander PHEV is een SUV dus deze wagen staat stevig op zijn poten. Een robuuste wagen die tevens erg zuinig is. Dat komt u vast niet zo vaak tegen want de oudere 4×4’s staan er om bekend dat ze erg milieuvervuilend zijn. Dat vinden wij en tevens de producenten van de Mitsubishi Outlander PHEV uit den boze en daarom hebben ze speciale krachtige motors ontwikkeld die niet alleen zorgen voor een hoop paardenkracht maar daarnaast erg zuinig zijn. Duurzame wagens hebben de toekomst en u bespaart er ook nog eens flink mee op het gebied van brandstof. Een Mitsubishi Outlander PHEV staat dan ook overal goed bij en manoeuvreert zich even gemakkelijk door een druk stadscentrum als op de snelweg tot aan onbegane paden aan toe want ook offroad is de Mitsubishi Outlander PHEV een beest. Niet voor niets staat er Outlander in de naam. Dus als u eens flink door de natuur wilt crossen dan staat u stevig in uw schoenen met de Mitsubishi Outlander PHEV. Maar ook qua veiligheid heeft de Mitsubishi Outlander PHEV erg veel te bieden. Dus naast een schone motor bevat de Mitsubishi Outlander PHEV enorm veel materiaal waarmee uw rit een stuk comfortabeler is en ook nog eens veiliger. Wat wilt u eigenlijk nog meer? Waarschijnlijk een mooi design. En ook op dat terrein voldoet de Mitsubishi Outlander PHEV ongetwijfeld aan uw wensen. Kijkt u maar eens naar de foto’s en fragmenten op onze website: phev-mitsubishi.nl. Daar vindt u alle informatie over dit prachtige model. De kans is erg groot dat u daarna meteen een offerte aan wilt vragen of graag eens een proefrit wilt komen maken. Vraag dit dan ook aan, wij zijn van alle markten thuis en natuurlijk bent ook u geheel welkom voor een testrit.

Een prachtige wagen, de Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV is verkrijgbaar via onze website dus waar wacht u eigenlijk nog op? Bent u op zoek naar een grote betrouwbare wagen die lang mee gaat en ook na jaren van trouwe dienst nog heel wat geld op kan leveren? Wilt u graag dat u uw kinderen veilig naar school kunt brengen en tevens een auto hebt waarmee u op vakantie kunt zonder enige risico’s te lopen? Dan is de Mitsubishi Outlander PHEV absoluut de moeite van het uitproberen waard. Vraag dan ook vandaag nog een proefrit aan en laat u verrassen door de souplesse waarmee deze behoorlijk grote wagen zich uit de voeten maakt. Nadien zult u vast en zeker direct een Mitsubishi Outlander PHEV willen aanschaffen dat is natuurlijk bij ons mogelijk. Wat heeft de Mitsubishi Outlander PHEV u zoal te bieden? Kijkt u maar eventjes naar het volgende lijstje en laat u overtuigen door zijn specificaties:

  • 7 procent bijtelling
  • 1500 kilogram trekgewicht dus zelfs de grootse caravans neemt hij zonder enige moeite mee op reis
  • 900 kilometer actieradius. Dat is enorm zuinig!
  • en u betaalt geen wegenbelasting

Vooral dat laatste feitje zal u als muziek in uw oren klinken. Hoe is dit mogelijk vraagt u zich ongetwijfeld af. Dat komt doordat het energielabel A is. Dat betekent dat u zo ongekend zuinig rijdt dat zelfs de overheid u daarvoor wil belonen. Dit is geen grap! Dus kies voor de Mitsubishi Outlander PHEV want wie wil er nou niet geheel belastingvrij kunnen rijden? Wellicht is de Mitsubishi Outlander PHEV buiten uw prijsklasse. Toch kunt u altijd proberen om een lening af te sluiten. Ook kan het helpen om uw oude auto in te ruilen voor een nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV. Wellicht krijgt u daar nog veel geld voor. In termijnen afbetalen kan natuurlijk ook, daarin zult u zeker niet de enige zijn! En zoals nu wel duidelijk is bent u niet veel geld kwijt aan onderhoud.

Meer weten? Bel of e-mail ons dan vandaag nog!

Neemt gerust even contact met ons op als u nog meer wilt weten over de prachtige Mitsubishi Outlander PHEV. Wij beschikken over de juiste kennis om u geheel op de hoogte te brengen van alle specificaties van de Mitsubishi Outlander PHEV. U kunt ons telefonische bereiken tijdens kantooruren en natuurlijk kunt u ons de hele dag door een e-mail sturen met daarin al uw prangende vragen. Bent u eens in de buurt van een van onze garages? Schroom dan niet om even naar binnen te lopen. De kans is groot dat er wel iemand voor u klaarstaat om u rond te leiden door onze showroom en om samen een ritje mee te maken. Wilt u vervolgens een Mitsubishi Outlander aanschaffen? Dan maken we de papieren snel voor u op orde. Wilt u liever leasen? Dat kan een goede zaak zijn als u niet heel erg veel rijdt maar eerder eens in de zo veel tijd een betrouwbare wagen nodig hebt. Leasen kan ook via onze website en dat is helemaal niet duur als u denkt. Uw bedrijf zou daar zeer zeker de vruchten van kunnen plukken dus klim in de pen en schrijf ons aan. Vergeet u ook niet om naar wat filmpjes te kijken, dan ziet u dit prachtige monster in zijn element. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag dus we hopen u snel eens te ontmoeten. De koffie zal alvast voor u klaar staan! Wellicht tot snel!