Bennie Wilmink autoverhuur Enschede biedt al vele jaren de beste modellen auto’s aan voor verkoop en verhuur. De modellen die bij autoverhuur Enschede worden aangeboden zijn onder meer modellen van Citroën, Suzuki en Mitsubishi. De werkplaats van autoverhuur Enschede bevindt zich aan de Westerval 16 en is dagelijks voor u geopend. Tientallen modellen zijn hier voor u beschikbaar. Vaak worden meerdere modellen met grote korting van de hand gedaan. Van Citroën zijn onder meer de C1, C3 en C4 Picasso in de aanbieding. Bij Mitsubishi geldt dit voor de ASX, de Lancer Sport en de Space Star en Outlander PHEV. Tot slot zijn bij Suzuki onder meer de Alto en Suzuki Swift afgeprijsd. Op de website van autoverhuur Enschede kunt u de auto zoeken die bij u past. U kunt sorteren op merk, bouwjaar, transmissie, model, kilometerstand, brandstof en nog veel meer. Niet alleen voor het kopen van een wagen is Bennie Wilmink geopend, ook voor de verhuur van nieuwe auto’s kunt u hier terecht. Er zijn genoeg redenen te bedenken om een auto te huren in plaats van hem te kopen:

  • minder kosten bij aanschaf
  • u heeft de auto maar tijdelijk nodig
  • u wilt de auto proberen
  • u heeft vakantievervoer nodig of bent op zoek naar tijdelijk vervoer in een bepaalde stad

De grootste klapper is natuurlijk de aanschafprijs. Wanneer u geen geld heeft om een auto te kopen is huren een prima optie. U gebruikt de auto bijvoorbeeld zelden maar heeft soms wat extra ruimte nodig. Bij autoverhuur Enschede staan ze voor u klaar om u snel het juiste vervoer te bezorgen. Het kan ook zijn dat u de auto maar tijdelijk nodig hebt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij verhuizingen of een verrassingsbezoek van de kleinkinderen. Binnen mum van tijd heeft u de extra ruimte die u zoekt om iedereen veilig te kunnen meenemen. Voordat u tot koop overgaat, is het ook fijn de auto even te kunnen proberen. Vaak huren mensen een auto om deze wat langer te kunnen testen dan mogelijk is bij een proefrit. Tot slot is er nog de mogelijkheid om een auto te huren voor de vakantie of voor vervoer op uw vakantiebestemming. Het is overbodig of niet praktisch om de eigen auto mee te nemen en dus wilt u dat de auto ter plaatse beschikbaar is. In al deze situaties biedt autoverhuur Enschede uitkomst. Neem snel een kijkje op de website.

Huren bij autoverhuur Enschede

Huren bij autoverhuur Enschede is snel en eenvoudig. Zodra u akkoord gaat met de algemene Bovag voorwaarden voor het huren van een motorvoertuig krijgt u van ons de prijzenlijst voor het huren van de desbetreffende auto. Het is mogelijk om de auto te huren voor een dag, maar een andere tijdsduur is ook mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een dagdeel, een weekend, een week of simpelweg betalen voor extra kilometers. We nemen hier het huren van een Citroën bij autoverhuur Enschede als voorbeeld. Al deze auto’s zijn WA-casco verzekerd. U heeft een eigen risico van 500 euro per voorval. Dit eigen risico is te verlagen door een extra betaling van 5 euro per dag tot een maximum van 100 euro per maand. U verlaagt zo het eigen risico naar ongeveer 150 euro. Denk eraan: als u nog geen 21 jaar oud bent of korter dan een jaar uw rijbewijs heeft gelden er speciale regels. Het eigen risico kan dan bijvoorbeeld niet verder verlaagd worden dan 300 euro. Ook zal er dan vaak specifieker worden gekeken naar uw bestemming en zal de auto hierop worden uitgezocht. Stelt u zich voor, u wilt een Citroën C1 huren, hoeveel betaald u dan?

  • Dagdeel 23 euro
  • Dag 36 euro
  • Weekend 72 euro
  • Week 216 euro
  • Per extra kilometer 12 euro

U ziet dat de tarieven zeer schappelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat er speciale regels gelden bij een reis naar het buitenland. Zo wordt er van u verwacht dat u dit voor uw reis aangeeft. Wanneer u dus met de auto over de grenzen gaat is het belangrijk dat autoverhuur Enschede hier vanaf weet. Dit heeft te maken met de groene kaart. In het buitenland is de zogeheten “groene kaart” nodig bij calamiteiten. Wanneer u van te voren aangeeft dat u naar het buitenland gaat reizen, krijgt u deze kaart wanneer u de auto meeneemt en worden vervelende situaties over de grens voorkomen.

Contact

Contact met autoverhuur Enschede kan op meerdere manieren. Natuurlijk kunt u online een afspraak voor een persoonlijke afspraak. U krijgt dan een online agenda te zien waarin ook duidelijk is aangegeven wanneer er tijd voor u is. Ook is het mogelijk een “bel mij terug” aanvraag in te dienen. U laat uw telefoonnummer en naam achter op de website en de vestiging van uw keuze belt zo spoedig mogelijk terug. Het is ook mogelijk direct aan de telefoon te komen met een van onze werknemers, bekijk hiervoor de telefoonnummers op de website. Tot slot is het ook mogelijk om een email te sturen. U laat uw gegevens en een vraag of opmerking achter op het contactformulier en autoverhuur Enschede neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Houdt u er rekening mee dat het beantwoorden van een email enkele dagen kan duren. Waar wacht u nog op? Ga eens naar de website http://www.benniewilmink.nl/ en bekijk wat voor u aantrekkelijke opties zijn!