Bent u de eigenaar van een bedrijf? Dan heeft u waarschijnlijk ook een kantoor bij uw bedrijf. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf werken hier diverse werknemers. Het kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is belangrijk dat uw werknemers hun werk goed doen, maar hiervoor is het van belang dat de juiste voorwaarden zijn gecreëerd. U wilt natuurlijk graag dat uw medewerkers gezond zijn en blijven, en dat ze tevreden zijn. Een werkplek is een plek waar veel uren worden gemaakt. Het is een plek waar uw mensen dagelijks hun werk doen, en u vindt het belangrijk dat ze goede kwaliteit leveren. Hiervoor heeft u ze immers aangenomen. Om ervoor te zorgen dat uw werknemers het beste uit zichzelf kunnen halen, zijn goede kantoormeubelen van groot belang. Voor welke uitstraling u ook wilt gaan, wij hebben altijd de juiste kantoormeubelen voor u. Laat een goede eerste indruk achter bij uw klanten, en zorg voor de juiste kantoormeubelen voor uw ontvangstruimte. In onze collectie kantoormeubelen hebben we onderscheid gemaakt tussen de diverse soorten kantoormeubelen. Bent u op onze website belandt, dan ziet u de categorieën waaruit u kunt kiezen vanzelf in beeld komen. Onze categorieën binnen de ontvangstmeubelen:

  • bankstel
  • fauteuil
  • bijzettafel
  • modulaire zitsysteem
  • poef

Kantoormeubelen zijn het visitekaartje van uw bedrijf

Goede kantoormeubelen, zoals ergonomisch verantwoorde bureaustoelen en bureaus zijn geen luxe te noemen. Het is een basisvoorwaarde om uw mensen vrij te houden van lichamelijke klachten, voor zover dit in uw macht ligt. Werknemers die lichamelijke klachten krijgen door een te lage bureaustoel in combinatie met bijvoorbeeld een te hoog niveau, kunnen last krijgen van bijvoorbeeld klachten als RSI of rugpijn. Het gevolg is dat uw werknemers zich op termijn ziek gaan melden, of in ieder geval hun werk niet goed genoeg kunnen uitvoeren. Een gezonde werkvloer is van groot belang voor de vitaliteit van uw bedrijf. Wanneer u investeert in goede kantoormeubelen, dan voorkomt u hiermee ziekte-uitval en onderpresteren. Wanneer u denkt aan kantoormeubelen, dan denkt u waarschijnlijk aan kantoormeubelen waarachter gewerkt wordt. Logisch, want daar zijn kantoormeubelen ook eigenlijk voor bedoeld. Toch wil tegenwoordig het oog ook wat. De inrichting van uw kantoor laat zien wie u bent en waar u voor staat. U wilt uiteraard een goede indruk maken wanneer er klanten bij u langs komen. Een goede indruk maakt u ongetwijfeld met de juiste kantoormeubelen. Wanneer klanten zien dat u goed voor u personeel zorgt, zult u een goede indruk achter laten. In het stellen van hoge eisen zijn wij bij Havic erg thuis. Wij hebben uitsluitend producten in ons assortiment die voldoen aan onze hoge eisen. Onze kantoormeubelen zijn hierop geen uitzondering. In onze collectie kantoormeubelen vindt u bijvoorbeeld onze prachtige zitbanken. Deze zitbanken zijn er speciaal voor uw klanten. Het komt vaak genoeg voor dat uw klanten even moeten wachten, dat kan zijn omdat ze aan de vroege kant zijn of omdat uw andere afspraak wat uit loopt. Hoe dan ook is het dan fijn dat uw klanten comfortabel kunnen wachten. Dit is geen enkel probleem met een heerlijke zitbank. De ontvangstruimte is de eerste ruimte die uw klanten zullen zien, wanneer ze uw bedrijf bezoeken. Een goede eerste indruk is van groot belang, vandaar ook dat we het aanraden om veel aandacht te besteden aan uw ontvangstruimte. U kunt zelf kiezen voor welke uitstraling u wilt kiezen. Dit is mogelijk dankzij onze grote collectie kantoormeubelen. Wilt u een indruk krijgen van de mogelijkheden, kijkt u dan gerust eens in ons online inspiratieboek. Deze kunt u vinden op onze website en is simpel door te bladeren. U krijgt een indruk van de diverse stijlen die er mogelijk zijn. Misschien zit de stijl van uw keuze er zelfs wel bij. Welke kantoormeubelen goed passen binnen uw bedrijf is eigenlijk een vak apart.

Neemt u gerust eens contact met ons op

Dat wij een groot assortiment hebben is bijzonder fijn, maar misschien is de keuze zo groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Neemt u in dat geval gerust contact op met één van onze specialisten binnen Havic. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord. Zij weten alles te vertellen over onze producten en kunnen u als geen ander adviseren. Spreken onze kantoormeubelen u erg aan maar weet u niet precies hoe u dit binnen uw bedrijf kan passen? Wij helpen u graag. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u eerst onze meubels zelf eens wilt proberen. Hoe zit bijvoorbeeld die ene prachtige bank? En is die bureaustoel echt zo ergonomisch verantwoord als wordt gezegd? U wilt het liefst met eigen ogen zien hoe de producten eruit zien, hoe ze voelen en hoe ze zitten. Dit is mogelijk in onze showroom. Hier kunt u ons assortiment bewonderen terwijl u wordt bijgestaan door één van onze professionele medewerkers. Zij kunnen u adviseren over het maken van een goede keuze. Heeft u interesse in onze producten en wilt u deze graag bestellen? Wij rekenen geen verzendkosten en ook de montage is bovendien gratis. Wij bieden u graag de best mogelijke service. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. Wij zijn hiervoor goed bereikbaar en voorzien u van een antwoord waar u tevreden mee zult zijn. U vindt onze contactgegevens op onze website. Meldt u gelijk aan voor onze nieuwsbrief.