Tegenwoordig is het niet altijd mogelijk om een huis te vinden dat direct aan alle eisen voldoet. De agressieve huizenmarkt, het kleine aanbod tegenover de hoge vraag en de beperkingen bij het kunnen krijgen van een lening zorgen ervoor dat steeds meer mensen genoegen moeten nemen met minder. Hoor je bij die groep, dan is het van belang dat je met andere ogen naar een woning kijkt. Je kijkt dan niet langer naar wat een huis is, maar je kijkt wat een huis kan worden. Een redelijk donkere woningen, huizen met wat te weinig oppervlakte of huizen met een tuin die niet toegankelijk zijn, kunnen bijvoorbeeld enorm opgeleukt worden door serres te gebruiken. De serres zijn vaak gemakkelijk te plaatsen en zorgen ervoor dat het huis direct een compleet andere woning wordt. Een woning die misschien wél aan de eisen voldoet die je stelde toen je op zoek ging. Kun je geen huizen vinden die je aanspreken, maar kunnen bepaalde huizen met serres wel ineens een droomobject worden? Dan is het goed om daar eens verder naar te kijken om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Rekenen op serres begint met rekenen

Wanneer je gebruik wilt maken van serres om een woning interessant te maken, dan is het goed om eerst eens te kijken naar de mogelijkheden die serres bieden. Dat kan door te beginnen bij de marktleider op het gebied van de verkoop en het plaatsen van serres, Ter Huurne (terhuurnebv.nl). Wanneer je weet wat er mogelijk is op het gebied van het uitbouwen van de mogelijkheden die een huis biedt, dan weet je namelijk direct een stuk beter waar je op moet letten. De experts helpen je graag verder door te vertellen wat de eisen zijn aan een huis bijvoorbeeld. Serres kunnen immers niet overal zomaar geplaatst worden. Naast serres zijn er nog veel meer sterke opties om meer te maken van een huis dat het op dit moment net niet is:

  • Overkappingen;
  • Carports;
  • Tuinkamers;
  • Lichtstraten;
  • Terrasoverkappingen;

Deze vind je overigens allemaal bij Ter Huurne waar een complete showroom op je wacht, met medewerkers die direct in staat zijn om de vragen te beantwoorden. Zo weet je tenminste zeker dat je echt aan de slag kunt met je volgende woning en weet je direct met welk budget je rekening moet houden wanneer je een leuke optie open wilt houden. Praktisch wanneer je nog een bod moet doen of wanneer je een huis aan hebt kunnen kopen voor een lage prijs omdat niemand anders de mogelijkheden ziet die jij zag.

Op zoek naar kansen?

Wanneer je op zoek gaat naar een huis met mogelijkheden, dan is het van belang dat je de juiste aspecten in de gaten houdt. Wil je uitbreiden, dan heb je genoeg ruimte nodig én je moet goedkeuring kunnen krijgen van de gemeente om aan de slag te gaan. Iets om rekening mee te houden, is de ligging van een woning. Hier kun je namelijk niet mee aan het werk en wanneer je eenmaal begint met investeren is het belangrijk dat je het geld investeert in een woning waar je ook echt langere tijd wilt blijven wonen. Overleg ook altijd met je partner en eventueel kinderen. Het aankopen van een project waar veel uren in gaan zitten, heeft namelijk niet alleen te maken met geld. Het betekent ook een flink aantal uren werk, veel rotzooi en stress. Wanneer je iedereen op hetzelfde spoor hebt met de neuzen in dezelfde richting, wordt het makkelijker om ergens echt vol voor te gaan.