Voor mijn handklachten was ik al lange tijd op zoek naar een geschikte partij om me te helpen. Het was zo vervelend dat ik steeds weer kramp en pijn in mijn hand kreeg. Toen stuitte ik op de site van directergotherapie. Een vriendin van me wees me op deze site en ik heb me er eens even goed in verdiept. Voor de behandeling van handklachten in Delft is deze partij er voor u. Handklachten kunnen natuurlijk door veel verschillende oorzaken zijn ontstaan. Bijvoorbeeld door een erfelijke factor, ongeluk, verkeerde schrijfhouding, overbelasting of een operatie. Het is in ieder geval heel vervelend om handklachten te hebben en daarom zoeken veel mensen naar goede behandeling van handklachten in Delft en omstreken. 

Waarom in zee met Direct Ergotherapie? 

Voor behandeling van uw handklachten in Delft kunt u eens kijken op de site van Direct Ergotherapie. Daar staat veel informatie over deze partij en over hun werkwijze, teamsamenstelling en hun ervaringen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat u een partij uitkiest die goed voelt en waar u vertrouwen in heeft. De website van Direct ergotherapie spreekt mij erg aan en straalt een stuk rust en vertrouwen uit: volgens mij is het een betrouwbare partij. Voor behandeling van handklachten in Delft kunt u hier terecht bij een ergotherapeut die: 

  • U adviseert
  • U begeleidt bij dagelijkse hinder die u ondervindt
  • Met u meedenkt in keuzes en activiteiten over de dag
  • Voorlichting geeft aan mantelzorgers en betrokkenen

Het lijkt me dus een geschikte partij voor de behandeling van mijn handklachten in Delft. Ik ben van plan contact te zoeken met deze partij. Ook omdat ik heb gezien dat er geen brief van de huisarts nodig is om er terecht te kunnen voor behandeling van mijn handklachten in Delft. Dat is natuurlijk wel fijn, dan hoef ik ook geen energie te steken in een huisartsenbezoek, terwijl dat me toch niet verder brengt. Natuurlijk is het wel belangrijk even te kijken of het aansluit bij de zorgverzekering en of de behandeling van mijn handklachten in Delft wel wordt vergoed. 

Samenwerking met fysiotherapeuten

De ergotherapeuten werken voor de behandeling van uw handklachten in Delft samen met fysiotherapeuten van Reaxion fysiotherapie om een optimaal resultaat te kunnen neerzetten. Ook dat gaf mij een goed gevoel: de samenwerking zorgt voor expertise onder een dak, en dat is natuurlijk wat je als klant graag wilt zien. Voor de behandeling van handklachten in Delft lijkt me Direct Ergotherapie dus ook een geschikte kandidaat. Er werken specialisten die gespecialiseerd zijn in klachten aan de arm, pols en hand en kunnen daar dan ook goed hun behandeling op aanpassen. Natuurlijk heb ik even gekeken of alle medewerkers zijn geschoold en dat is gelukkig ook het geval. Ook positief is dat hier tijdens de behandeling van handklachten samengewerkt wordt met medisch specialisten. Zo heeft u als patiënt alle kennis onder een dak en dat is wel zo fijn. Contact opnemen kan gemakkelijk via de site, via telefoon of email of zelfs met een contactformulier op de site. Ik ga het denk ik vandaag nog even invullen zodat ik kan beginnen met de behandeling voor mijn handklachten in Delft! 

Lees meer…