De muziek uit Cuba is iets wat voor veel mensen erg sprekend is en zorgt voor een fijn gevoel en een goed humeur. Daarom zijn er veel mensen die het leuk vinden om van tijd tot tijd eens salsa te dansen. Bijvoorbeeld met hun partner, of juist even met een persoon die je minder goed kent. De dans maakt dat je snel connectie maakt en de verbinding kunt opzoeken met anderen. Bij galan-cuba zijn er regelmatig Cuban latin nights die worden georganiseerd en toegankelijk zijn voor deelnemers en publiek. Neem eens een kijkje op de site om een indruk te krijgen van de Cubaanse concerten of de Cuban latin night. Het is absoluut het oriënteren waard, heel veel mensen vinden veel verbinding, gevoel en passie in de muziek en het dansen! 

Een Cuban latin night: ook wat voor u? 

Is een Cuban latin night misschien ook wat voor u of uw partner? Mensen uit Cuba en latijns Amerika staan bekend om hun passie en liefde, maar ook zeker om hun muziek. Bij Galan Cuba kunt u in Amsterdam uzelf helemaal onderdompelen in deze prachtige cultuur en kennis maken met alles wat het te bieden heeft. Zo hebben ze er bijvoorbeeld ook workshops waarbij je kunt leren om salsa te dansen, dat is natuurlijk heel goed voor bijvoorbeeld teambuilding of juist mensen die dichter bij elkaar willen komen, zoals partners die de verbinding met elkaar wat meer willen opzoeken. We leven in een gehaaste maatschappij waarbij het er niet altijd van komt om voldoende tijd met elkaar door te brengen. Tevens is het vaak gehaast, waardoor echt contact en het maken van plezier vaak op een lager pitje komt te staan. Erg jammer natuurlijk, want er is zoveel moois om samen te ondernemen. Omdat u met de Cuban latin night dichter tot elkaar komt en ook nog eens lekker in beweging bent, denken wij dat het een leuk uitje is voor ieder individu of ieder koppel die eens lekker met de heupen wil bewegen en in is voor een lekkere dans avond met veel gezellige mensen en fijne muziek!

Wat kan een Cuban latin night voor mij brengen? 

Een heerlijke avond dansen op Cubaanse muziek en je even lekker laten gaan. Bij mij werkt het vaak zo dat wanneer ik dans, ik even vergeet waarmee ik ookalweer bezig was of wat aan de orde van de dag was! Echt super dus. De salsa is natuurlijk erg bekend, maar veel Nederlanders weten eigenlijk niet precies hoe je salsa danst. Bij de Cuban latin night kunt u hier in ieder geval heerlijk ongedwongen kennis mee komen maken! Dat is echt super. Als u perfect wilt leren salsadansen kunt u wellicht een paar lessen nemen om de technieken een beetje te leren. De lessen bij deze partij sluiten altijd goed aan op uw niveau en brengen u op een positieve manier het een en ander bij. Tijdens een Cuban latin night kunt u dan laten zien wat u heeft geleerd. Tijdens de lessen: 

  • kunt u rekenen op een goede leraar
  • wordt u uitgelegd hoe salsa dansen in zijn werk gaat
  • wordt aangesloten op uw niveau van salsa dansen
  • heeft u gegarandeerd plezier!

Kom dus een kijken bij een Cuban latin night. Op de website staat aangekondigd welke optredens u kunt verwachten, welke zangers er komen en welke muziek er wordt gespeeld. Gegarandeerd een succes! Tot ziens!