Slapen, we doen het allemaal. En dat is maar goed ook want het is een essentieel deel van ons leven. Een deel waar we misschien niet zo vaak bij stil staan. We nemen al snel genoegen met een bed en dat is zonde want we brengen er toch al snel een derde van ons leven op door. Uw hoofd moet comfortabel ondersteund worden door een kussen zodat uw hoofd, nek en schouders de rust krijgen die ze verdienen. U rust uiteindelijk op de sloop en de sloop moet daarom ook prettig en schoon aanvoelen. Kies daarom voor een zijden kussensloop. Een zijden kussensloop is natuurlijk gemaakt van het natuurproduct “zijde”.  Een extreem zacht, haast fluwelen stof waardoor het lijkt alsof u op een wolk ligt. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag een zijden kussensloop bestellen tegen een redelijke prijs? Kijk dan eens op onze website want wij maken namelijk voor een zeer lage prijs deze zijden kussensloop: satinsleepers.nl. Maar naast het feit dat u heerlijk kunt slapen op een zijden kussensloop zijn er vele andere voordelen bij het gebruik van een dergelijke kussensloop die we u uiteraard niet willen onthouden. Bij Satin Sleepers koopt u al een zijden kussensloop voor slechts €17,50. Daar is het kussen natuurlijk niet bij ingegrepen. Het formaat van de zijden kussensloop bepaalt de uiteindelijke prijs. Tevens kunt u de sloop in 12 verschillende kleuren bestellen, van fuchsia tot aan goud, er is bij ons voor ieder wat wils. Het normale formaat van de sloop is trouwens het standaardformaat van een kussen. Wij hebben als voorbeeld het kussen van Ikea genomen, dus 60×70 centimeter.

Na een zijden kussensloop wilt u nooit meer iets anders

Zoals we in de vorige alinea al beschreven kunt u bij ons een zijden kussensloop bestellen zodat u weldra heerlijk kunt slapen. Veel mensen met slaapproblemen hebben het een kans gegeven en hebben gemerkt dat het werkt. Maar naast dit comfortabele gevoel zijn er aldus diverse andere overtuigende argumenten om voor zijde te kiezen als basismateriaal. Een aantal van deze punten hebben we hier voor u op een rijtje gezet:

  • Het voorkomt klitten en knopen in uw haar,
  • Uw haar zal glanzen als nooit tevoren,
  • U voorkomt hiermee rimpels en vouwen in uw gezicht,
  • Het bevordert de celvernieuwing van de huid,
  • En de zijden kussensloop is volledig anti-allergeen en diervriendelijk.

U krijgt altijd 14 dagen retourrecht dus mocht het toch niet zo bevallen dan kunt u het vrijblijvend en zonder opgave van reden terugsturen. Dit gebeurt echter zelden want de meeste mensen krijgen geen genoeg van hun zijden kussensloop. Vergeet daarom niet om er direct twee of misschien wel 4 te kopen zodat uw partner hier ook van profiteren. En natuurlijk hebt u een extra stel als u het gaat wassen. En mocht u nog niet overtuigd zijn dan vindt u op de site nog meer goede argumenten en daarnaast een overzicht van vele BN’ers die u al zijn voorgegaan en net zo laaiend enthousiast zijn over dit product als wijzelf.

Bestel online in uw favoriete kleur en de juiste afmetingen

Wist u dat u ons kunt volgen via Facebook? U vindt er foto’s, blogs over dit product maar ook over slapen in het algemeen en natuurlijk weet u als eerste als we een nieuw type sloop kunnen leveren. U kunt ons ook op de voet volgen door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief. Kijk ook eens bij de fysieke verkooppunten waar u onze zijdezachte producten kunt proberen en kopen.