Goochelaarjordi - GoochelaarAls u leuke entertainment wilt op uw feest, dan kunt u uit verschillende dingen kiezen. Veel mensen huren een band in om muziek te spelen. Een live band is natuurlijk al leuk om in te huren omdat het mensen vermaakt. Maar er zal niet veel interactie tussen de band en de gasten plaatsvinden. Dit komt doordat een band dan vaak achtergrond muziek speelt en de gasten dan rustig kunnen praten. Maar het zou wel leuk zijn als u entertainment kunt inhuren om de gasten echt te vermaken. Dit is bijvoorbeeld leuk als u een groot feest organiseert. Als u een kinderfeest organiseert, dan is een clown altijd leuk. Deze is voor kinderen vaak vermakelijk en kan grappige dingen uitvoeren. Maar waar kinderen én volwassenen van houden, is een goochelaar. Een goochelaar kan namelijk allerlei mensen van jong tot oud vermaken. Goochelaars doen namelijk trucs en praten intussen ook met de gasten. Dit is ideaal voor een feestje. U kunt er dan voor zorgen dat er meer interactie is tussen de entertainment van het feest en de gasten. Daarnaast is het leuk om een goochelaar in te huren omdat deze de gasten zeer kan verrassen met leuke en spannende trucs. Een goochelaar kan een gast namelijk zeer verbazen over de trucs die hij of zij kan. Maar dan is het wel belangrijk dat u een goede goochelaar inhuurt. Een goochelaar die u kunt inhuren en waarbij u verzekerd bent van een leuke avond met mooie trucs, is goochelaar Jordi. Goochelaar Jordi heeft al 20 jaar ervaring met optredens en met het vermaak van gasten op feesten. Al op 11-jarige leeftijd trad hij op en liet hij zijn leuke trucs zien aan gasten. Vroeger had hij al als droom om professioneel goochelaar te worden. Dit is hem uiteindelijk gelukt. Goochelaar Jordi is een gepassioneerd goochelaar die er van houdt om mensen te vermaken op feesten. Hij is daarom een goede keuze voor een feest. Door heel Nederland treedt hij op bij feesten en zorgt hij ervoor dat mensen op bijvoorbeeld een personeelsfeest vermaakt worden met zijn trucs. Niet alleen zijn mensen uit het publiek zeer fan van deze goochelaar, ook zijn collega’s zijn zeer van hem onder de indruk. Het is dan ook zeker geen verrassing dat hij een prijs heeft gewonnen binnen de goochelaarswereld. Wat nog een voordeel is aan deze goochelaar, is dat hij niet alleen optreedt, maar hij geeft ook workshops. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuk personeelsuitje, dan kunt u er ook voor kiezen om een workshop te nemen bij Jordi. Hij zal het personeel een aantal trucs leren waarmee zij hun collega’s, vrienden en kennissen weer kunnen verrassen.

Goochelaar Jordi inhuren

Bent u benieuwd naar wat goochelaar Jordi allemaal in huis heeft? Ga dan naar zijn website. Op deze website kunt u allerlei informatie vinden over hem. Er staat hier bijvoorbeeld wat hij allemaal in het verleden heeft gedaan. Ook kunt u hier reacties vinden van mensen die hem hebben ingehuurd voor feesten. Als u op het kopje “Reacties” klikt dan vindt u al deze reacties. Zo kunt u een beeld vormen van hoe hij het op feesten aanpakt. Daarnaast vindt u ook op de website allerlei foto’s en video’s van evenementen waarop hij heeft gestaan. U kunt hier bijvoorbeeld trucs bekijken die hij heeft uitgevoerd op feesten. Op de video’s kunt u dan ook zien hoe enthousiast en verbaasd mensen zijn over de trucs van goochelaar Jordi. U kunt Jordi inhuren voor verschillende gelegenheden. U kunt hem bijvoorbeeld inhuren voor de volgende gelegenheden:

  • bruiloften
  • personeelsfeesten
  • workshops
  • kinderfeesten
  • als hoofd-act

 

Ook kunt u hem inhuren als tafelgoochelaar. Hiermee wordt bedoeld dat hij dan langs allemaal tafels gaat op bijvoorbeeld een diner waarbij hij trucs laat zien aan mensen die aan tafel zitten. Op deze manier kunnen gasten gewoon blijven zitten en kunnen ze genieten van alle trucs die Jordi te bieden heeft. Bent u geïnteresseerd in het boeken van Jordi? Ga dan naar zijn website. Hier vindt u een telefoonnummer en een emailadres die u kunt raadplegen om contact op te nemen. Als u dan vraagt wat hij precies in gedachte heeft voor uw feest, dan kunt u hier over nadenken en hem uiteindelijk inhuren als entertainment. U kunt dan met hem overleggen over de prijs en de richtlijnen die hij moet volgen. Een van de voordelen aan het inhuren van Jordi, is dat u geen reiskosten hoeft te betalen. Dit scheelt al een enorm gedeelte in de prijs. Als u hier meer over wilt weten, neem dan contact op.

Gasten vermaken op een feest

Soms is het voor een gastheer lastig om alle gasten goed te vermaken. Daarom is het belangrijk dat er genoeg entertainment is op een feest. Als u namelijk alleen drankjes uitdeelt en verder niks doet met het feest, waar de meeste mensen elkaar niet kennen, dan loopt u het risico dat mensen zich gaan vervelen en dat ze eerder weg gaan. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom is het belangrijk om entertainment in te huren. Entertainment wordt vaak ook erg onderschat. Het kan namelijk veel schelen als u entertainment heeft op een feest. Wilt u Jordi inhuren als entertainment? Ga dan naar zijn website en bel hem op. U zult er zeker geen spijt van krijgen als u hem in heeft gehuurd. U zult een geweldig feest hebben en uw gasten zullen het onvergetelijk vinden.