Een nieuwe telefoon? Ben je gek

Apple en HTC maken al gebruik van een ingebouwde accu, die je er zelf niet uit kan halen. Samsung echter, heeft nog steeds een klepje achterop. Deze kun je eraf halen en zo kun je zelf de batterij eruit halen. Interessant? Nuttig? Zal je je afvragen. Het antwoord is 100% ja en hier kun je lezen waarom.

De perfecte oplossing

Elke batterij, in welke telefoon dan ook, slijt. Na veel gebruik en dagelijks opladen, gaan de batterijen steeds meer hun kwaliteit verliezen. Ze zullen langzamer opladen en sneller leegraken. Hoe je eerst nog met gemak de dag door kwam, zonder je telefoon op te laden, is dit nu nog slechts een droom. Daarom is het zo handig dat de batterijen van Samsung eruit te halen zijn. Je kunt online een nieuwe Samsung batterij bestellen die pas bij jouw telefoon en je toestel kan er weer een tijdje tegenaan. Dit is een prima oplossing voor als je smartphone niet meer doet wat jij wilt, maar geen geld overhebt voor een nieuwe. Een nieuwe batterij zal je toestel een enorme boost geven, waardoor je het komen van een nieuwe weer even uit kunt stellen.

De perfecte prijs

Dan hoor ik je denken, die batterijen zullen vast erg duur zijn. Dat is absoluut niet het geval. Er zijn online een tal van websites die de batterijen aanbieden. De prijs hangt natuurlijk af van het model, maar ze vallen allemaal niet onder het kopje ‘erg duur’. Voor de wat oudere en goedkope modellen, heb je al een nieuwe batterij voor minder dan 10 euro. Bij de wat nieuwere modellen ligt deze prijs rond de 15 euro. Waarom twijfel je nog? Het plan voor een nieuw toestel kan volledig van de baan. Samsung gebruikers kunnen genieten van deze goedkope, maar effectieve oplossing.