De kans groot dat u er wel eens beelden van heeft gezien. Er wonen veel apen, de natuur is prachtig, het eten is pittig en de zon schijnt er meestal. Hebt u al enig idee waar het over gaat? Het is een land in Zuidoost Azië met Jakarta als hoofdstad. Juist, Indonesië. Dit prachtige land is enorm divers en door de prachtige natuur zeer geschikt voor ansichtkaarten. Hebt u dit land niet altijd al eens van dichtbij willen bekijken? Sterker nog, bent u niet nieuwsgierig hoe het is om zich te laten onderdompelen in de rijke cultuur van de verschillende Indonesische eilanden? Dat kan nu zeer gemakkelijk en is voor iedereen toegankelijk. Ga naar www.dari-java.nl en boek een rondreis door Indonesië. Door onze vele ervaring in de organisatie van een rondreis door Indonesië weten wij precies wat iedereen wil. Hierop hebben wij verschillende soorten reizen gebaseerd zodat iedereen met ons mee op rondreis door Indonesië kan gaan. Allereerst hebben we de singlesreis. Dit is simpelweg een reis voor mensen zonder reispartner. Het kan zijn dat iemand alleenstaand is of dat iemands partner niet mee op reis wil. Het is zonde als dat je zou weerhouden van een prachtige ervaring in Indonesië. Daarom is het mogelijk om je alleen aan te melden voor deze rondreis door Indonesië. U zult dan geplaatst worden in een groep van maximaal 12 personen die zich in dezelfde situatie bevinden. Op die manier legt u zeer gemakkelijk contact en maakt u misschien wel vrienden voor het leven. Om hier enige sturing aan te geven kunt u zich aanmelden voor verschillende leeftijdsgroepen. Een andere optie is maken van een rondreis door Indonesië met een groep, de zogenaamde clubreizen. Deze tochten zijn voor groepen van maximaal 15 mensen en geschikt voor groepen die samen willen reizen. Denk bijvoorbeeld aan een sportteam of een vriendengroep die Indonesië wil ontdekken. Voor hen is de clubreis ideaal.

Het hele land ontdekken met een rondreis door Indonesië

Indonesië is een bijzonder land. Niet alleen wat betreft cultuur en natuur, maar ook wat betreft geografie. Wanneer je naar de wereldkaart kijkt valt het meteen op: het land bestaat uit allemaal kleine eilanden. Dit resulteert in een zeer diverse tocht met allemaal verschillende gezichten. Het is dus zeker aan te raden om meerdere eilanden te boeken wanneer u met een rondreis Indonesië wilt leren kennen. Wij zullen hier een korte introductie geven over de verschillende grote eilanden. Op onze website is nog veel meer informatie te vinden. Ten eerste hebben we Java, onmisbaar op uw rondreis door Indonesië. Java wordt gezien als het centrum van het land omdat op dit eiland de hoofdstad Jakarta ligt. Deze chaotische en indrukwekkende stad staat bekend om haar levendige straten en lekker eten. New York wordt de stad die nooit slaapt genoemd, maar dit is ook van toepassing op Jakarta. Continue zijn er mensen in de weer met hun kraampjes en restaurantjes. Dit maakt het een bijzondere stad om te bezoeken op uw rondreis door Indonesië. Daarnaast kunt u op uw rondreis door Indonesië Sumatra bezoeken. Dit eiland staat bekend om zijn wilde en ongerepte natuur en trekt dan ook veel natuurliefhebbers. Het is mogelijk om tochten te maken waarop u diep de jungle induikt en dieren tegenkomt die u maar een keer in uw leven zult aanschouwen. Denkt u eens aan de orang-oetan. Deze mensaap leeft bijna nergens ter wereld, maar wel op dit eiland. Maak dus gebruik van de unieke kans om deze beesten door de bomen te zien slingeren. Ook kunt u een tocht met olifanten maken. Ook deze dieren zijn in Europa nergens in het wild te zien en leveren daarom een waardevolle bijdrage aan uw rondreis in Indonesië. Het laatste grote eiland is Bali. Dit eiland trekt voornamelijk zonliefhebbers en strandgangers. Ook dit eiland kent een prachtige natuur en cultuur, maar biedt u daarnaast de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen op een van de witte zandstranden. Het is ook mogelijk dat u eerst met een rondreis Indonesië van de serieuze kant bekijken, en vervolgens even bijkomt op Bali. Zo ziet u maar, drie eiland met drie totaal verschillende gezichten. Bedenkt u zich eens wat dat kan betekenen wanneer u zich realiseert dat Indonesië uit honderden bestaat.

Hulp bij uw rondreis door Indonesië

Zoals gezegd hebben wij veel ervaring met de organisatie van een rondreis door Indonesië. Zodoende zorgen wij er niet alleen voor dat u de mooiste plekken van het land bezoekt, maar ook dat uw rondreis door Indonesië prettig verloopt. Wij kunnen u alle praktische informatie over het land aanleveren zodat u dit niet meer zelf hoeft uit te zoeken. Hier gaat altijd veel tijd in zitten en is minder leuk dan het uitzoeken van de locaties. Geen zorgen, dit doen wij dus voor u. Denkt u bijvoorbeeld eens aan vragen over een visum of over een reisverzekering. Wij helpen u graag met dit soort zaken zodat u met een gerust hart op uw rondreis door Indonesië kan vertrekken. Hebt u andere vragen of hulp nodig bij de organisatie van uw reis. Stuur gerust een e-mail naar het adres dat op de website staat weergegeven. Hebt u een korte vraag of wilt u meteen antwoord op uw vraag? Bel dan naar het weergegeven nummer. U krijgt een van onze deskundige medewerkers aan de lijn die u graag helpt. Samen maken we er een mooie reis van.