Voor ons deurwaarderskantoor moeten wij ieder jaar een cursus organiseren om onze leden gecertificeerd te laten blijven. Dat doen wij daarom dan ook ieder jaar weer met veel plezier en we proberen daarbij altijd een interessante spreker uit te nodigen. Wij merkten vroeger zelf vaak dat een spreker de dag kan maken of breken. Uiteraard streven wij er altijd naar om een spreker uit te nodigen die iets interessants te melden had en die ook weet hoe hij of zij met een publiek om moet gaan. Vandaar dat wij eens even geïnformeerd hebben waar bedrijven in onze omgeving aankloppen wanneer zij op zoek zijn naar een spreker. Op deze manier kwamen wij er achter dat je een spreker die iets goeds te melden heeft heel eenvoudig op het internet kunt vinden. Wij maakten vroeger altijd gebruik van onze netwerken om een goede spreker te vinden maar de laatste jaren waren we wel een beetje door onze contacten heen en we wilden niet weer dezelfde mensen gaan uitnodigen. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een andere manier om een spreker te regelen en die hebben we uiteindelijk weten te vinden. Omdat wij zo ontzettend onder de indruk van deze spreker waren heb ik besloten om een recensie te gaan schrijven welke u momenteel onder uw neus heeft. Misschien vraagt u zich af waarom ik toch een recensie zou willen schrijven? Welnu, dat komt omdat ik het belangrijk vind dat goede bedrijven de aandacht krijgen die ze verdienen. Omdat ik heel erg te spreken was over zowel de spreker alsook het bureau waar we deze spreker hadden geboekt leek het mij een goed idee om in de pen te klimmen en mijn bespiegelingen op papier te zetten. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een goede spreker dan hoop ik dat mijn ervaringen u tot inspiratie kunnen zijn. Laat ik daarom nu niet langer meer treuzelen en laat ik snel aan de tweede alinea van deze informatieve tekst beginnen.

Hier kun je een goede spreker boeken

Het fijne aan het werken met een bureau voor het boeken van een spreker is dat je zelf niet al het zoekwerk hoeft te doen om een spreker te vinden. Ik kan u best vertellen dat het behoorlijk lastig is om iedere keer weer iemand te vinden die ten eerste iets interessants te melden heeft en die vervolgens ook nog eens de wil heeft om te komen om zijn / haar verhaal te vertellen. Er zijn daarnaast tal van mensen die denken dat ze wel een interessant verhaal kunnen vertellen maar wanneer je hen hoort spreken dan is het soms lastig om de ogen open te houden. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een bedrijf dat ons aan een goede spreker zou kunnen helpen. Dit bedrijf hebben we gevonden door simpelweg even te gaan googelen op ‘spreker’. Aangezien dit precies was waar we naar op zoek waren leek het ons een goed idee om daarom maar met dit kernwoord gericht te gaan zoeken. Ik kan u vertellen dat wij een lange lijst aan zoekresultaten gepresenteerd kregen en ik was hierdoor in eerste instantie wel een beetje overweldigd. Gelukkig ben ik niet iemand die snel uit het veld geslagen is en daarom ben ik eens even gaan kijken naar recensies die andere mensen geschreven hadden. In deze ervaringen werd de site DagVoorzitterSpreker.nl heel vaak genoemd en daarom werd ik ook stante pede erg nieuwsgierig naar deze website. Ik ging er daarom even naartoe en toen zag ik dat ze een grote keuze hebben wanneer het gaat om het vinden van een goede spreker. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat ik het heel fijn vond om dit aan te treffen en ik ben er dan ook echt even voor gaan zitten om te kijken welke spreker ik graag voor onze cursus zou willen uitnodigen. Uiteindelijk heb ik precies de juiste persoon gevonden en die heeft onze dag dan ook werkelijk onvergetelijk gemaakt. Vandaar dat ik in de laatste alinea van deze tekst nog het een en ander over de voordracht zal vertellen omdat u dan een heel compleet beeld krijgt van waarom ik eigenlijk voor dit bedrijf gekozen heb.

Een interessant verhaal voor een mooie prijs

Het is goed om te merken dat er bedrijven zijn waar je mensen met een interessant verhaal in kunt huren. Voor mij was het heel fijn om te merken dat je, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen, een fantastisch verhaal kunt boeken. Op die manier kun je er ook zeker van zijn dat je je publiek iets interessants geeft waar ze nog lang over na zullen en kunnen denken. Dat is een stukje perspectief en diepgang dat je je mensen voorschotelt en dat is natuurlijk heel erg leuk, niet alleen voor ons maar ook voor het personeel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij heel veel positieve reacties hebben mogen ontvangen op onze jaarlijks terugkerende cursusdag. Vandaar dat ik graag even een recensie wilde gaan schrijven waarin ik meer over mijn ervaringen vertel. Ik hoop dat deze u van dienst kan zijn mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een persoon die een goede voordracht kan houden. Kortom:

  • kijk snel op onze geheel vernieuwde website http://dagvoorzitterspreker.nl/
  • aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u iets wilt weten
  • wacht daarom niet veel langer