Bent u op zoek naar goede fietskleding? Dan moet u eens kijken naar het merk Castelli van de B&T Bikestore. Op de website van deze winkel vindt u de uiteenlopende kleding die Castelli aanbiedt op het gebied van fietsen. Als je een fervent wielrenner bent dan weet u dat het belangrijk is om goede kleding aan te hebben. Niet iedereen beseft zich dit en er zijn dan ook veel mensen die in eerste instantie zonder goede kleding proberen te doen. Dit is echter heel onverstandig. Niet alleen vanwege de inefficiëntie van andere fietskleding, maar voornamelijk ook vanwege de pijn die u daarmee kunt ontwikkelen. Een goede fietsbroek heeft een zeem in het achterstuk om daarmee de ergste pijn van het zitten te voorkomen. Als wielrenner maakt u vaak lange tochten. Dat is wel wat anders dan op een stadsfiets even richting het centrum fietsen of een uurtje door de wijk heen. Echte wielrenners zitten soms uren achtereen op de fiets en dan moet u wel de juiste kleding hebben. Daarnaast heeft u een heel ander soort zadel dat er ook om vraagt een speciale fietsbroek te hebben. Wanneer u dat niet doet kunt u hier heel erg veel last van krijgen en dat is absoluut niet wat u wilt. Als u online opzoekt wat voor klachten renners allemaal kunnen ontwikkelen dan zou u spontaan nooit meer op de fiets stappen. Een goede fietsbroek van Castelli houdt deze klachten enigszins tegen en u kunt dus langer prettiger op de fiets zitten. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Zeker als u aan het trainen bent voor een wedstrijd wilt u natuurlijk wel de nodige uren op de fiets kunnen maken zonder het te moeten opgeven omdat u geen goede fietskleding van Castelli heeft gekocht. Het assortiment op de website van de B&T Bikestore is zeer uitgebreid.

  • Lente / Zomer
  • Herfst / Winter
  • Triatlon
  • Dames Casual
  • Outlet

Zoals u aan het lijstje hierboven ziet kunt u echt voor de meest uiteenlopende dingen bij deze webshop terecht. Castelli is een merk dat echt met iedere soort renner rekening houdt en daarom zijn er ook zoveel mensen fan van dit Italiaanse fietskledingmerk.

Kies voor de betere kwaliteit van Castelli

We hebben het hierboven al over gehad dat het belangrijk is om fietskleding te dragen, maar ook de kwaliteit van de fietskleding is hierin bepalend. Hier zitten namelijk grote verschillen tussen. U weet vast wel hoe het verschil voelt tussen een goede kwaliteit paar schoenen en een van een slechte kwaliteit. Dat is hetzelfde met de goede kleding van Castelli en slechtere kwaliteit fietskleding. U merkt natuurlijk pas echt het verschil als u eens Castelli heeft aangehad. U merkt dan hoe het is om in een kwaliteit fietskleding te fietsen die u echt meer geeft. U kunt echt het idee hebben dat u sneller fietst door de kleding van Castelli. Dit komt door de verschillende facetten die in de kleding van Castelli worden samen gebracht. Niet alleen de kwaliteit van de kleding zelf is beter, maar ook op veel andere gebieden is deze kleding gewoon een stuk beter opgebouwd. Zo zit er bijvoorbeeld een soort stuk stof aan de achterzijde van de shirts dat er voor zorgt dat de kleding veel luchtiger zit. Hier kan namelijk letterlijk de warmte van uw lichaam naar buiten en dat is heel erg prettig als u lang aan het fietsen bent. Vaak gaat u een stuk langzamer als u het heel erg warm hebt en dat is niet zo gek natuurlijk, want uw lichaam gaat er dan alles aan doen om de warmte zo veel mogelijk kwijt te raken en de eerste poging is dan natuurlijk door langzamer te gaan fietsen. Dat is natuurlijk niet wat u wilt en daarom is het dus onder andere verstandig om de kleding van Castelli te dragen. U heeft daardoor letterlijk en figuurlijk een betere training en dat is natuurlijk waar u naar op zoek bent.

Met Castelli wint u

Bij Castelli hebben ze echt verstand van wielrennen. Zij weten wat de renner verlangd van de kleding die zij aan willen hebben op de fiets. Dit moet niet alleen praktisch zijn (er moeten bijvoorbeeld kleine bidons in kunnen), maar ook goed zitten. Dit eerste is natuurlijk gewoon handig. Er is maar zoveel wat u op de fiets kwijt kunt en dus zult u daarvoor naar andere oplossingen moeten zoeken. Hier is de fietskleding van Castelli op voorbereid. Maar goed zittende fietskleding brengt u ook heel erg veel. Het moet bijvoorbeeld niet knellen. Voor u is het dus belangrijk om er goed op te letten dat u de kleding van Castelli in de juiste maat koopt, maar als u dat doet zit de Castelli kleding ook als gegoten. Het is de manier om echt lekker op de fiets te zitten. Als u voor het eerst in Castelli kleding rijdt dan merkt u direct een opmerkelijk verschil. Het is niet voor niets dat de mensen die eenmaal voor Castelli hebben gekozen nooit meer iets anders willen. De kleding zit als gegoten en zorgt er echt voor dat u gewoon voor langere tijd comfortabel op de fiets kan zitten. Vanwege het afvoeren van de lichaamswarmte, maar ook door de goede kwaliteit van de kleding. Het is dat fietskleding echt speciaal gemaakt is voor op de fiets, maar anders zou u zeker vaker in de kleding rondlopen. U wilt nooit meer wat anders.