Bob Sniekers houdt van zijn werk en krijgt daar een hoop voldoening uit. Maar dat is niet het enige wat hem Bob Sniekers maakt. Er is meer. Bob Sniekers heeft de neiging om zich snel te vervelen en hij moet altijd in beweging blijven.

Het is daarom waarschijnlijk geen verrassing dat Bob Sniekers zijn grootste hobby reizen is. Daarover nu niet veel meer want dat zijn natuurlijk vele verhalen apart. Maar wat voor klimaat of cultuur ook, Bob Sniekers wilt er naar toe of naar toe terug.

Naast reizen houdt Bob Sniekers ook heel erg van sport. Niet op tv alleen, er moet wel beweging in blijven zoals ik eerder vermelde. Hij heeft zich zelfs een keer door een goede vriend laten overhalen om mee te doen aan een kickboksgala ten behoeven van stichting Bart de Graaff. Dit betrof het “Bikkelen voor Bikkels” Kickboksgala op 1 december 2012 in Amstelveen.

Ook auto’s behoren tot een van Bob Sniekers zijn passie’s. Van het bezoeken van autofabrieken van zijn favoriete merken tot ze allemaal een voor een uitproberen… Auto’s worden oud (en dat is volgens Bob Sniekers maar goed ook voor sommigen), maar deze hobby van Bob Sniekers niet.