Kaalheid is een veel voorkomend probleem, maar voor velen alsnog een heel vervelend probleem. Dat het veel voorkomt, maakt het er voor hen niet minder vervelend op. Gelukkig kan een haartransplantatie dan oplossing bieden en ervoor zorgen dat u geen kale plekken meer op uw hoofd hebt. Er zijn verschillende redenen waardoor u kaal kunt worden. De meeste mensen denken bij kaalheid vooral aan mannen en het komt ook inderdaad het meest bij hen voor. Over het algemeen is de leeftijd de oorzaak, mannen worden nu eenmaal vaak kaal als zij ouder worden. Krijgt u al heel vroeg met kale plekken te maken, dan ziet u er al snel veel ouder uit dan dat u daadwerkelijk bent. Een haartransplantatie is dan een geschikte oplossing. Maar niet alleen ouderdam is een reden, ook hormonale veranderingen of genetische gevoeligheid kunnen oorzaken zijn. Ook brandwonden, huidaandoeningen en traumatische gebeurtenissen kunnen kaalheid tot gevolg hebben. Dit is natuurlijk heel erg vervelend, want dan wordt u continu weer geconfronteerd met de brandwonden en de traumatische gebeurtenissen. Gelukkig is dit proces niet onomkeerbaar, met behulp van een haartransplantatie kan ervoor gezorgd worden dat u toch weer over uw hele hoofd haar hebt zitten. Zo kunt u toch veel langer genieten van uw haar en u hoeft dus echt niet al heel vroeg genoegen te nemen met kale plekken. Een haartransplantatie kan echt in heel veel gevallen een goede oplossing vormen en ervoor zorgen dat u er weer jonger en gezonder uitziet. Dat is natuurlijk heel erg prettig en het is dus zeker de moeite waard om uit te zoeken of een haartransplantatie voor u een goede oplossing is.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Hoe kan een haartransplantatie nu precies een oplossing zijn voor bovengenoemde problemen? Hoe gaat een dergelijke behandeling precies in zijn werk? Bij een haartransplantatie haalt een speciaal hiervoor opgeleide haarchirurg gezonde haarzakjes weg uit de achterkant van uw hoofd. Deze gezonde haarzakjes zijn niet vatbaar voor haarverlies en daardoor vormen ze een zeer goede oplossing voor uw problemen met kaalheid. Deze haarzakjes worden vervolgens verplaatst naar de kale plekken op uw hoofd. Na de transplantatie zullen deze zakjes op een gegeven moment weer haren aan gaan maken, waardoor de kaalheid als sneeuw voor de zon verdwijnt en u weer kunt genieten van een complete haardos. Doordat de haarzakjes nu meer verspreid over uw hoofd zitten, zal de haardos in het geheel natuurlijk niet voller worden, maar doordat de haren meer verspreid zijn, zal het optisch wel dit effect hebben. Hoe wordt een haartransplantatie nu uitgevoerd? De patiënt zal plaatselijk verdoofd worden tijdens de procedure. Hierdoor heeft het relatief weinig effect op uw lichaam. Na het transporteren van gezonde zakjes naar de kale plekken op uw hoofd en het afronden van de behandeling, zult u als patiënt antibiotica en pijnstillers krijgen, zodat u ook de dagen na de behandeling geen pijn zult ervaren. Hierdoor verlopen zowel de behandeling als het herstelproces zeer comfortabel en pijnloos. Bij een goede kliniek wordt er ook meteen een PRP behandeling uitgevoerd tijdens de haartransplantatie. Hierdoor zal het nieuwe haar dat tot ontwikkeling komt dikker zijn, waardoor de haardos voller wordt. Bovendien heeft het niet alleen effect op de verplaatste zakjes, maar ook op de andere haren, ook deze zullen dikker worden en beter behouden blijven. Zo zorgt de PRP behandeling er dus voor dat u uiteindelijk over veel mooier haar zult beschikken. Bovendien zorgt de PRP er ook voor dat het herstel beter verloopt, het heeft een zeer gunstig effect op de wondjes na de haartransplantatie. Na een week zal er over het algemeen niets meer te zien zijn van de ingreep.

Esteworld

Hebt u ook last van kale plekken op uw hoofd en zou u hier graag met een haartransplantatie verandering in brengen? Dan is de kliniek Esteworld in Turkije een uitstekende keus voor deze ingreep. Waarom zou u nu voor hen kiezen? U kiest voor hen omdat

  • u er de beste service krijgt
  • er uitstekende specialisten werken
  • u tijdens het herstel verblijft in een luxe hotel en kunt genieten van de Turkse zon
  • u een gratis consult en nazorg krijgt in Nederland van een van hun haarspecialisten
  • u garantie krijgt op het resultaat

Het klinkt misschien wat vreemd om voor een haartransplantatie behandeling helemaal naar Turkije te gaan, maar dit heeft echt voordelen. Een groot voordeel is de VIP behandeling die u van begin tot eind zult krijgen. U wordt door een chauffeur van de kliniek opgehaald van het vliegveld en naar uw luxe hotel gebracht. Ook het transport tussen kliniek en hotel zal door hun eigen chauffeurs verzorgd worden. Zo wordt u tijdens de periode rondom uw haartransplantatie dus helemaal door hen in de watten gelegd. Veel mensen hebben ondanks alles toch wat twijfels over naar het buitenland gaan voor medische behandelingen, de resultaten zijn immers lang niet altijd positief. Naar Esteworld kunt u echter met een gerust hart toegaan. Zij voeren al sinds 2003 deze manier van haartransplantatie uit en hebben daardoor veel ervaring opgedaan. Het feit dat het Nederlands ministerie van volksgezondheid de kliniek goedgekeurd heeft, geeft aan dat het zeker vertrouwd is om hier naartoe te gaan voor uw haartransplantatie. Iedere drie maanden worden zij bovendien gecontroleerd door het ministerie en wordt er opnieuw beoordeeld of zij de goedkeuring mogen houden. u kunt er dus absoluut zeker van zijn dat u bij hen een goede behandeling krijgt.