Ik ben een zeer milieubewust mens en ik ga altijd zeer verantwoordelijk met mijn energie om. Een tijd geleden heb ik daarom besloten om eigen energievoorziening aan te schaffen: zonnepanelen. Op dak plaatsen is het beste idee, zo werd mij verteld door het uiterst professionele bedrijf Twentezon. Over dit duurzame bedrijf niets dan lof! Ik zag mijn toekomst weer zonnig in, door de vakkundigheid van Twentezon. ‘Zonnepanelen op dak’: dat klinkt natuurlijk als een hele klus, maar met Twentezon werd dit een eitje. Dit bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daarom ben ik met hen in zee gegaan voor mijn zonnepanelen. Op dak, plat of schuin, het dak van uw schuur, de tuin: voor Twentezon is niets te gek en alles mogelijk! Ik was verbaasd over de hoeveelheid zonnepanelen in Nederland die ze al geplaatst hebben; vele klanten gingen mij dus al voor. Zonnepanelen, op dak of een andere plek: laat dit maar aan Twentezon over. Ze vertelden mij dat er eerst een aantal zaken waren die ik in overweging moest nemen, want alleen zo kon ik de een weloverwogen keus maken. Want ook al ben ik een milieubewust mens, ik weet natuurlijk niet alles over de perfecte plaatsing voor opwekking van zonne-energie. Mocht u net als ik ook geen techneut zijn, bel dan even met Twentezon! Zij kunnen u alles duidelijk en helder uitleggen over zonnepanelen op dak. Mij werd verteld dat het meest optimale voor zonnepanelen op dak een dak-oriëntatie is 35-40 graden. Als dit niet zo is, kunt u altijd kijken of het dak van uw schuur of carport wel aan deze eis voldoet. Bij mij was dit namelijk het geval, en zo besloot ik dat de zonnepanelen op dak van de schuur moesten worden geplaatst. Het enige is dan dat de omvormer naar de meterkast wat langer wordt, maar dit is geen probleem, zo vertelde Twentezon mij. Met een extra dikke kabel worden transportverliezen geminimaliseerd! Wederom een teken van de vakkundigheid van dit bedrijf. Ik heb  tijdens het hele proces altijd het idee gehad in goede handen te zijn, en dit was zeker het geval. Ik was naderhand namelijk een zeer tevreden mens. Mijn wens om zelf duurzame energie op te wekken was uitgekomen: een zonnig toekomstbeeld!

Zonnepanelen op dak: wat u moet weten

Nadat ik bepaald had wat het beste oppervlak was voor het zonnepanelen op dak te plaatsen, vertelde Twentezon mij dat het belangrijk is te weten waar eventueel schaduw is. Als er bijvoorbeeld veel bomen of een schoorsteen een lange periode van de dag de zonnestralen zouden blokkeren, dan moet u daar heel veel rekening mee houden. Het rendement van het paneel gaat zo namelijk hard achteruit. Ook hierbij heeft Twentezon mij zeer goed geholpen; dit bedrijf laat u echt niet voor een dichte deur staan als het aankomt op service. Wat biedt Twentezon nog meer?

  • 25 jaar fabrieksgarantie
  • Ruim assortiment
  • Uitgebreid kennisplatform
  • Kwaliteit en rendement

Duurzame energie staat bij Twentezon hoog in het vaandel. Ik was zeer tevreden over de kwaliteit van de zonnepanelen en kreeg ook nog eens 25 jaar fabrieksgarantie. Ik koos uiteindelijk voor de kristallijne panelen, want deze zijn het meest gangbaar. Maar ook als u geen optimale zon-situatie heeft, dan zijn er panelen die speciaal ontworpen zijn voor optimale prestaties in minder ideale situaties!  Het aanschaffen van zonnepanelen op dak is misschien even een investering, maar volgens berekeningen hebt u die binnen zeven jaar al terug verdiend. Het mooie is, dat u daarna nog eens 20 jaar gratis stroom krijgt! Dus dat is een betere investering dan uw geld op de bank laten staan. Daarnaast helpt de overheid ook nog eens mee. Zo is er een subsidie voor zonnepanelen, op dak of ergens anders, voor particulieren. Op deze manier is het voor iedereen een betaalbaar alternatief en uiteindelijk nog goedkoper en beter voor het milieu ook.  Zo maakt u namelijk miniem gebruik van de fossiele brandstoffen, die niet alleen binnenkort op zijn, maar ook nog eens schadelijk voor het milieu. Dat wilt u toch niet op uw geweten hebben? Ga daarom snel naar de website van Twentezon en kijk wat ze voor u kunnen betekenen op het gebied van zonnepanelen op dak plaatsen!

Neem contact op

Als u nou ook op zoek bent naar zonnepanelen, op dak of in de tuin, neem dan snel contact op met Twentezon. Ik heb louter positieve ervaringen en raad dit bedrijf dus bij iedereen aan die zijn eigen stroom wil opwekken door middel van een zeer eenvoudige methode. Kijkt u alvast eens rond bij uw eigen huis voor de beste positionering en rendement, want dan is het hele proces nog sneller achter de rug en kunt u genieten van uw eigen stroom. Via de website kunt u alle contact gegevens vinden. Zo is het mogelijk een contactformulier in te vullen. Maar u kunt ook een offerte aanvragen door een zeer professionele installateur. Ik heb dit ook gedaan en was hier zeer tevreden mee. De mensen bij Twentezon hebben een echte passie voor hun werk en dit merk je in alles! De installateur komt ook bij u de zonnepanelen op dak plaatsen. Mocht u echter een Doe Het Zelf-pakket willen? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Ik ben zelf ook nog eens langs de toonzaal geweest waar de panelen liggen, om zo een weloverwogen keuze te maken. Twentezon heeft ervoor gezorgd dat mijn idee werkelijkheid werd!