Wij hebben onlangs besloten dat wij ons huis wilden verbouwen en dat was geen eenvoudig klusje omdat wij namelijk een grote woonboerderij hebben. Wij moesten alles ook goed laten verbouwen omdat het dak namelijk al lange tijd op instorten stond en wij konden n iet nog een jaar wachten omdat wij bang waren dat wij dan te laat zouden zijn. Wij moesten daarom snel beginnen en wij hebben toen een bouwbedrijf gevonden dat ons kon helpen. Toen wij echter begonnen met verbouwing, werd het weer heel slecht. Dat was voor de verbouwing zelf niet heel erg, maar het werd daardoor steeds lastiger om met groot materieel bij ons huis te komen. Wij hebben namelijk gras rondom om het huis en wij hebben toen gekeken wat wij konden doen om niet alle hoogwerkers en dergelijke in de modder weg te laten zakken. Wij hebben toen gekeken of wij de tuin van stelconplaten konden laten voorzien. Als je namelijk goede stelconplaten weet te vinden, dan kun je er zeker van zijn dat je met zwaar materieel over je erf kunt gaan rijden. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden zijn om goede stelconplaten te vinden en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van dekeij.nl konden gaan. Wij hoefden namelijk niet per se nieuwe stelconplaten te kopen omdat wij met gebruikte ook heel goed uit de voeten zouden kunnen. Wij hebben toen gezien dat wanneer je naar stelconplaten op zoek bent voor een goede prijs, je vrijwel meteen op de site van dekeij.nl terecht komt. Wij hebben de mogelijkheden van deze site daarom even goed doorgenomen en ik kan u zeggen dat ik blij was dat wij dit gedaan hebben. Als je namelijk ergens goede stelconplaten kunt vinden, dan is het wel op deze site. Vandaar dat wij ook al heel snel een grote hoeveelheid stelconplaten via deze pagina besteld hebben want wij wilden graag zo snel mogelijk de stelconplaten kunnen leggen in onze tuin. 

Deze stelconplaten werden voordelig verkocht

Wij hebben gemerkt dat wanneer je stelconplaten via dekeij.nl gaat kopen, je niet bang hoeft te zijn dat deze niet snel geleverd zullen worden. Wij hadden onze stelconplaten nog niet betaald, of wij hadden al een bericht in onze mailbox over wanneer de stelconplaten geleverd konden worden. Dat was heel prettig want wij wilden de verbouwing ook niet stilleggen en omdat wij uiteindelijk onze stelconplaten heel snel in huis hadden, hebben wij onze verbouwing goed door kunnen zetten. 

Wilt u meer weten? 

Als u ook stelconplaten wilt kopen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van dekeij.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden krijgt aangeboden 
  • Een bestelling te plaatsen als u niet te lang op uw platen wilt wachten 

Wij zijn blij dat wij voor stelconplaten gekozen hebben omdat wij gemerkt hebben dat wij nu heel veel beter op ons erf kunnen rijden met zwaar materieel en dat komt onze verbouwing alleen maar ten goede. Vandaar dat wij andere mensen die platen zoeken ook even op dekeij.nl wilden wijzen.                            

Lees meer…