Voor mijn werk moet ik heel vaak een opdracht voor een klant binnen een bepaalde periode uitvoeren. Dat klinkt als een eenvoudige klus, maar ik merk dat het heel belangrijk is voor mij als freelancer dan ik zorg dat wij duidelijke afspraken maken over het werk dat ik moet doen. Het is namelijk zo dat het vaak gebeurt dat een klant halverwege ineens het plan omgooit en dat ik daardoor heel veel werk voor niets heb gedaan. Vroeger gebeurde het dan wel dat ik deze gemaakte uren niet meer kon declareren en dat zorgde er dan voor dat ik dus heel veel werk deed zonder dat ik daar ook maar een cent voor betaald kreeg. Dat wilde ik dus niet langer meer en daarom werk ik nu tegenwoordig altijd met een verwerkersovereenkomst. Deze verwerkersovereenkomst heb ik uiteindelijk weten op te stellen omdat ik lang gezocht heb naar hoe ik een goede verwerkersovereenkomst kon maken. Ik had namelijk in de gaten dat wanneer ik niet met een verwerkersovereenkomst zou gaan werken, ik mij in de toekomst nog heel vaak in de vingers zou snijden. Ik wilde daarom graag een goede verwerkersovereenkomst opstellen en ik heb toen goed onderzoek gedaan naar de mogelijkheden die er waren om een goede verwerkersovereenkomst op te stellen. Ik heb toen op het internet gezocht naar hoe je een verwerkersovereenkomst opstelt en ik heb gezien dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste sites te vinden waar je betrouwbare informatie over het hoe en wat omtrent een verwerkersovereenkomst kunt vinden. Vandaar dat ik ben gaan kijken of ik een site kon vinden waar ik echt duidelijke info kon vinden over wat een verwerkersovereenkomst precies moest bevatten. Ik heb toen uiteindelijk de site van rocketlawyer.com gevonden en deze site had ik heel veel eerder willen vinden. Deze mensen hebben namelijk een site gemaakt met heel veel interessante juridische informatie en ik ben heel blij dat ik deze pagina heb kunnen vinden. Mocht u ook op zoek zijn naar mogelijkheden om een goede verwerkersovereenkomst op te stellen, dan raad ik u aan om even naar rocketlawyer.com te surfen omdat u hier heel interessante informatie kunt vinden over hoe u officiële documenten moet opstellen. 

Mijn verwerkersovereenkomst is een blijvertje

Ik merk dat sinds ik met een verwerkersovereenkomst werk, ik heel veel meer duidelijkheid heb voor mijzelf, maar ook dat mijn klanten mij heel veel meer serieus nemen. Dat is heel fijn om te merken want ik vind het ook belangrijk om te zorgen dat ik krijg waar ik recht op heb. Mocht u daarom ook als freelancer werken en met deugdelijke afspraken willen werken, kijk dan ook een keer of een verwerkersovereenkomst iets voor u kan zijn. 

Surf ook nog even naar rocketlawyer.com 

Wilt u ook officiële documenten opstellen? Dan raad ik u aan om:

  • Even naar rocketlawyer.com te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Uw documenten op te stellen aan de hand van de informatie die u op deze pagina kunt vinden 

Ik hoop dat u hier goede zaken kunt doen en dat dit u veel goeds op zakelijk gebied zal opleveren.