Op het moment dat je bij elke lach voelt hoe je zelfbewustheid toeneemt, dan heeft dat impact op je leef comfort. Als je bijvoorbeeld gele tanden hebt en je bent je daar ook erg van bewust, dan zorgt elke lach ervoor dat je deze lach zo snel mogelijk wilt onderdrukken. Je wilt niet dat mensen je gele tanden zien en daardoor ontstaat er dus ook al snel een soort ongemak. Je lacht immers kort en sluit direct weer de mond of je houdt de handen krampachtig voor je mond waardoor je de spontaniteit uit elke sociale interactie haalt. Mensen met een beugel doen dit bijvoorbeeld ook vaak, maar dat is dan altijd een tijdelijke aangelegenheid. Sterker nog, zodra ze eenmaal verlost zijn van de beugel dan grijpen ze elke mogelijkheid aan om breeduit te lachen en iedereen hun stralende strakke gebit te laten zien. Mocht je zelf dus vinden dat je tanden te geel zijn of ernstig verkleurd door bijvoorbeeld het jarenlang roken van sigaretten, dan kun je ervoor kiezen om je tanden te bleken. Door je tanden te bleken worden deze weer net zo wit als toen je jong was. Je begint je leven immers altijd met witte tanden. Naarmate je ouder wordt verkleuren je tanden. De intensiteit van deze verkleuring hangt af van de kwaliteit van je tanden, je eet- en drinkpatroon, je poetsgewoontes en de frequentie van je tandartsbezoek. Als je bijvoorbeeld per dag 1 kopje koffie drinkt en ook altijd een glas water drinkt na de koffie, dan zullen je tanden daardoor niet heel snel verkleuren. Drink je elke dg 6 koppen en drink je ook geen water om de koffie resten weg te spoelen, dan treedt er aanzienlijk sneller verkleuring op. Als je ook nog eens rookt in combinatie met die hoeveelheden koffie, dan kunnen je tanden zelfs bruin kleuren. Het is echter goed om te weten dat je je tanden kunt bleken als er sprake is van lichte verkleuring, maar ook als de verkleuring al ver gevorderd is. Het punt is ook dat 100% wit in principe niet natuurlijk is. Tanden zijn over de hele linie genomen vaak enigszins gelig gekleurd. Dit valt doorgaans niet heel erg op en daardoor lijken de tanden gewoon wit. Maar men wil tegenwoordig graag spierwitte tanden, omdat dit de norm is die wordt gesteld via de vele reclames en tv persoonlijkheden. Als je je tanden wilt bleken, dan heb je dus ook verschillende mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om je tanden van ernstige verkleuring terug te brengen naar een natuurlijke witte keur. Maar je kunt ook kiezen voor spierwitte tanden. Hoe je je tanden ook wilt bleken, je kunt altijd terecht bij De Tandenbleker Nederland.

Tanden bleken zonder chemische middelen

Vroeger werd er heel vaak peroxide gebruikt om tanden te bleken. Dat is een effectief middel om ervoor te zorgen dat je tanden weer wit worden, maar het is alles behalve goed voor je tanden. Dus op de lange termijn is een dergelijke peroxide behandeling helemaal niet goed. Tegenwoordig wordt dit nauwelijks nog gebruikt en De Tandenbleker Nederland is dan ook 100% peroxide vrij. Dat is uiteraard mooi, want dat betekent dat je op een natuurlijke wijze je tanden kunt bleken zonder dat dit de kwaliteit van je gebit in gevaar brengt.

Ontdek de vele voordelen van De Tandenbleker Nederland

Als je tanden wilt bleken, dan kun je via de site van detandenblekernederland alvast ontdekken van welke behandelingen je gebruik kunt maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Hollywood VIP Smile behandeling
  • Perfect Smile behandeling
  • Bijhoud behandeling