Bij het bedrijf Tijdwinst.com ben jij aan het juiste adres voor het volgen van cursussen waarmee jij jezelf een hoop tijd kunt besparen. Veel mensen onder ons doen dingen op een bepaalde manier, maar deze wijze is niet het meest efficiënt. Dit betekent dat je veel tijd kwijt bent aan bijvoorbeeld multi-tasken of omdat je bepaalde dingen niet in de juiste volgorde uitvoert. Krijg jij voor je werk een heleboel leeswerk te doen en heb je hier eigenlijk geen tijd voor? Dan is het resultaat vaak dat je minder concentratie hebt voor de taak en daarmee dus eigenlijk niet in de opneemt wat je aan het lezen bent. Dit heeft uiteraard ook weer bepaalde consequenties en dat is nu net niet waar je naar op zoek bent. Met een cursus snellezen van Tijdwinst.com kun jij leren om de grote lappen tekst die jij te verwerken krijgt wel op de juiste manier in je opneemt, zodat je hier op een later moment ook daadwerkelijk iets aan hebt. De cursus snellezen wordt in verschillende varianten aangeboden:

  • 1 daagse open training
  • In-company training
  • Workshops en lezingen

Wil jij graag eerst meer weten over wat snellezen nu precies inhoudt? Dan kun je eens langskomen bij een van de workshops en/of lezingen die door dit bedrijf georganiseerd worden. Je kunt hieruit al een hele hoop informatie halen. Wil jij graag leren om zelf te kunnen snellezen? Dan raden we je aan om te kiezen voor de 1 daagse open training. Deze wordt meerdere malen per jaar gegeven op verschillende locaties. Er zit er dus altijd wel een tussen waar jij kan leren snellezen. Wanneer je graag met het hele bedrijf profijt wilt hebben van een cursus snellezen, kies dan voor de in-company training.

Schrijf je in voor de cursus snellezen

Heb jij besloten dat je graag wilt leren hoe je kunt snellezen? Kom dan naar de website snellezen.com toe. Hier vind je niet alleen meer informatie over snellezen, maar ook over de cursus snellezen waar je je hier voor kunt inschrijven. Je maakt simpelweg een keuze uit een van de vormen van de cursus snellezen die ze hier aanbieden en je kiest de tijd en locatie uit. Aan het einde van de cursus kun jij dan al heel erg goed snellezen. Je zult merken dat het een van die dingen is waar je nog een stuk beter in wordt wanneer je ook daadwerkelijk oefent. Het is dus goed om dit te blijven oefenen en daarmee nog beter te worden in het snellezen. Maar wees niet bang, je zult er vanaf de eerste dag al profijt van hebben!

Nooit meer informatie missen

Als je al iets afweet van snellezen, dan heb je vast al een idee waar je op moet letten in een tekst. Dat is namelijk waar snellezen omdraait en waar tijdens de cursus snellezen ook veel aandacht aan wordt besteed. Het is namelijk zeer belangrijk dat je weet waar de belangrijke punten van een tekst staan. Aan de hand daarvan kun jij dan gaan snellezen. Je leest dus niet alle woorden in de tekst heel erg snel, maar je weet waar je zoeken moet om het snellezen effectief te maken. Hier en meer leer je alles over tijdens de cursus snellezen. Als jij dus veel moet lezen voor je werk, maar je hebt hier eigenlijk niet de tijd voor, schrijf je dan vandaag nog in op de website snellezen voor de cursus snellezen. Het zal je verbazen hoeveel tijd dit je kan besparen en hoeveel meer je dan nog gedaan krijgt in een dag!