Bent u uw woning aan het verbouwen en wilt u het huis een geheel andere stijl geven? Hebt u gehoord dat vintage designs vandaag de dag helemaal hip zijn en wilt u deze trend volgen? Dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Wij maken namelijk graag even van de gelegenheid gebruik om u te vertellen dat het merk Storebror hele toepasselijke vloerkleden voor u in petto heeft. Storebror heeft werkelijk vele fantastische items voor u in de aanbieding, waar u uw nieuwe stijl helemaal mee uit kunt werken. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • een broodplank met oud hout motief
  • een prachtige schapenvacht
  • een stoere bruine mok, die zo uit de jaren zeventig kan komen
  • een printed kussen en vloerkleed?

Als u even een bezoekje brengt aan de webwinkel van livingandcompany.com, dan zult u meteen wel zien wat wij bedoelen. Neem dus even de tijd om ons enorme assortiment in Storebror artikelen te aanschouwen. Zo krijgt u ten eerste al heel veel inspiratie voor uw interieur. En daarna kunt u ook de door u gewenste materialen bestellen via onze webshop. Dit is heel eenvoudig. Een kind kan de was doen. Living And Company is werkelijk de nummer een op het gebied van Storebror artikelen en daarom hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen als u hier naar op zoek bent. Wij zijn van alle markten thuis en hebben dus niet alleen vloerkleden, maar ook andere items, zoals mokken, snijplanken en andere huisraad. Dus bent u sinds kort helemaal fan geworden van Storebror en die schitterende oude uitstraling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dit betekent dat u bij ons geen nee te koop vindt, omdat wij alles hebben wat uw hart begeert. Het is een feit dat fans van Storebror hun hart kunnen ophalen bij livingandcompany.com. Wij hopen u dan ook binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze webwinkel. Graag tot ziens!

Zorg voor een vintage uitstraling met Storebror

De werken van het merk Storebror hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Als u eenmaal kennis hebt gemaakt met deze schitterende interieurartikelen, dan wilt u naar alle waarschijnlijkheid nooit meer anders. Nu zult u misschien bang zijn dat u voor merkartikelen erg diep in de buidel moet tasten. Storebror is echt design, en bij design wil het nog wel eens voorkomen dat dit flink in de papieren kan gaan lopen. Gelukkig is dit bij Living And Company helemaal niet het geval. Wij hanteren namelijk erg lage tarieven en zullen dit ook blijven doen. Zelfs items van Storebror zijn bij ons heel betaalbaar. En op die manier hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee, maar kunt u toch uw huis smaakvol inrichten. Met een Storebror vloerkleed op de vloer zult u zich de koning te rijk voelen. En dan vraagt u zich af waarom u dit merk niet eerder tegen bent gekomen. Naast het feit dat wij standaard lage prijzen hanteren, zijn er bij ons ook elke maand weer nieuwe leuke aanbiedingen te vinden. En dit zorgt ervoor dat u voor nog minder geld de leukste interieuritems van het topmerk Storebror bij elkaar kunt sprokkelen. Wij hebben het goed met onze klanten voor en dit betekent dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor livingandcompany.com te kiezen. Bij ons is de klant nog echt koning en dit merkt u meteen als u met ons in zee gaat. Wij hopen u dan ook zo spoedig mogelijk terug te zien in onze webshop die u kunt bezoeken via livingandcompany.com.

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan als u op zoek bent naar spullen van Storebror. Het zit namelijk zo dat u bij Living And Company een stuk voordeliger uit bent. Doordat wij een online winkel zijn, zijn wij in staat om onze kosten te drukken en dus de prijzen laag te houden. Maar net zoals in een echte interieurwinkel geven wij u wel de gelegenheid om vragen te stellen over de Storebror items. Wij zitten te allen tijde voor u klaar om uw vragen over dit onderwerp te beantwoorden. Dus hebt u iets moois gezien in onze webwinkel en wilt u hier meer over weten? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. U kunt dit doen op de volgende manieren:

  • door ons even te bellen, als u graag direct en persoonlijk contact wilt hebben
  • door ons een e-mail te sturen, met daarin uw vraag over Storebror
  • door het contactformulier op onze site in te vullen

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om ons te bereiken. En zeg nou zelf, dat is toch wel zo prettig? Verder maken wij u ook altijd blij met een goede service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen. Als u toch niet helemaal tevreden bent over een artikel dat u besteld hebt in onze webshop, dan kunt u het zonder problemen ruilen binnen veertien dagen. Dit geldt ook voor de Storebror artikelen. Verder verzenden wij elke bestelling boven de 50 euro gratis.