De lente is begonnen, tijd om na te denken over de kerstpakketten! Voor velen misschien een erg onlogische gedachte, maar toch is het echt goed om daar nu al over na te gaan denken. Wilt u uw personeel immers een leuk pakket kunnen geven, dan is het zaak om deze al op tijd te bestellen. Wacht u met het bestellen van kerstpakketten tot het december is, dan is de kans groot dat ze uitverkocht zijn tegen de tijd dat u ze nodig hebt. Het is daarom dus echt goed om al vroeg van te voren na te gaan wat voor soort kerstpakketten voor u de voorkeur hebben. Als u dat op tijd uitzoekt en alvast een bestelling plaatst, dan kunt u er zeker van zijn dat u ook daadwerkelijk een kerstcadeau voor uw personeel hebt dat aan uw wensen voldoet. Een voordeel van u hier alvast op tijd op bezinnen, is dat u hier mee aan de slag kunt gaan op een moment dat u even geen andere werkzaamheden hebt of even een rustig moment hebt op de zaak. Stelt u het uit tot vlak voor de kerst, dan kan het gebeuren dat u eigenlijk helemaal geen tijd hebt om dan kerstpakketten uit te gaan zoeken. En dat is zonde, u wilt natuurlijk wel graag iets geven aan uw personeel dat de moeite waard is. Iets waar zij blij van worden en waarvan zij zich niet afvragen wat ze er in vredesnaam mee moeten doen. U wilt het liefst dat de kerstpakketten natuurlijk goed aansluiten bij de wensen van uw personeel, zodat zij er ook echt iets aan hebben. Door op tijd te beginnen met u oriënteren op deze producten en door vroeg uw bestelling te plaatsen, kunt u gegarandeerd slagen.

Verschillende soorten kerstpakketten

Gaat u naar een grote aanbieder van kerstpakketten, dan zult u zien dat er heel veel te kiezen valt op dit gebied. Dat is natuurlijk mooi, want hoe meer keus er is, hoe groter de kans is dat u iets vindt dat helemaal aansluit bij uw wensen en dat door uw personeel gewaardeerd zal worden. Natuurlijk is het wel altijd een probleem om uit een groot aanbod precies datgene te vinden waar u naar op zoek bent, zonder dat u hier uren aan kwijt bent. Kiest u voor aanbieder KerstpakkettenXL, dan kunt u er niet alleen zeker van zijn dat u uit een groot assortiment kunt kiezen, u kunt er ook zeker van zijn dat u relatief eenvoudig iets kunt vinden wat helemaal bij uw bedrijf past. Zij hebben hun collectie namelijk in handige categorieën ingedeeld, waardoor het een stuk gemakkelijker is om de juiste kerstpakketten te vinden. Aan wat voor soort categorieën moet u dan denken? U kunt dan denken aan:

  • duurzaam
  • food
  • funcooking
  • mannen
  • vrouwen
  • landenthema

Dit zijn slechts een paar van de verschillende soorten categorieën die zij aanbieden. Binnen iedere categorie is bovendien ook weer voldoende te kiezen. Zo kunt u binnen het thema duurzaamheid bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met allemaal biologische etenswaren, maar ook voor bijvoorbeeld een mandje met duurzame verzorgingsproducten. En zo hebben ze binnen iedere categorie een ruime keus aan kerstpakketten. Bij het landenthema kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Mexicaans, Oosters, Japans of Italiaans pakket, met allemaal lekkernijen uit deze landen of streken. Doordat er binnen iedere groep zoveel keus is, is het dus echt heel goed mogelijk om kerstpakketten te vinden die helemaal bij uw bedrijf aansluiten.

Veel mogelijkheden

Bij het geven van kerstpakketten, dan denken de meeste bedrijven meteen aan pakketten die goed gevuld zijn met etenswaren. Sommige mensen kunnen dit heel erg waarderen, anderen zijn hier minder van gecharmeerd omdat er vaak wel dingen inzitten die de ontvangers niet lusten en daardoor niet gebruiken. Kiest u er daarom liever niet voor om etenswaren weg te geven, dan hebt u bij KerstpakkettenXL gelukkig nog voldoende andere mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit verschillende pakketten waar verzorgingsproducten in zitten. Ook zijn er andere mogelijkheden, zoals het geven van een sfeerpakket, met daarin leuke woonartikelen of artikelen voor in de tuin. Vindt u het lastig om zelf een keus te maken, om te bepalen wat mensen graag in hun kerstpakketten zouden willen hebben? Dan kunt u ook kiezen voor een giftcard als alternatief, ook wel het Online Keuzeconcept genoemd. Dit houdt in dat u zelf een budget kiest en vervolgens giftcards uitdeelt aan uw medewerkers. Deze krijgt u toegestuurd in mooie doosjes, zodat u echt wat hebt om weg te geven. De ontvangers kunnen dan zelf via internet hun kerstgeschenk uitkiezen. Dit heeft natuurlijk als grote voordeel dat u uw hoofd niet hoeft te breken over wat u nu het beste kunt geven en voor de ontvangers heeft het als grote pluspunt dat zij echt kerstpakketten uit kunnen zoeken die helemaal bij hen passen. Vooral voor grote bedrijven is dit vaak een uitkomst, met veel personeel is het immers extra lastig om iets te vinden dat iedereen zal waarderen. Met het Online Keuzeconcept biedt u medewerkers bovendien ook de mogelijkheid om iets voor een goed doel te doen, zij kunnen hun giftcard inzetten voor een donatie via deze website. Zo kunnen ook mensen die geen wensen meer hebben toch hun presentje op een goede manier inzetten. U merkt het, er is dus heel veel keuze op het gebied van kerstpakketten en er is zeker wel een optie die goed bij uw bedrijf past.

Meer van kerstpakkettenxl.nl

Deel dit bericht op social media