Honden privé training Amsterdam bij YouDogJouw hond is natuurlijk jouw beste vriend en je wilt het allerbeste voor hem, maar ook voor jezelf en je gezin. Vaak is een hondentraining nodig, niet alleen voor de baasjes, maar ook voor de hond zelf. Groepstrainingen zijn dan altijd fijn, maar soms voelt een hond zich niet goed in een groep. Als jouw hond niet goed functioneert in een groep, dan is een honden privé training in Amsterdam bij YouDog een goed idee. Door hun ruime ervaring in het vak kunnen ze een op maat gemaakt behandelplan bieden dat aan de wensen van de hond voldoet. Door de honden privé training Amsterdam kan de focus geheel op de hond worden gericht, zodat er een effectieve training kan plaatsvinden zonder dat jouw hond wordt afgeleid of last heeft van invloeden van buitenaf. Een honden privé training in Amsterdam bij YouDog is ook aan te raden als jouw hond specifieke begeleiding of training nodig heeft, die tijdens de groepstraining wellicht niet aan bod komt. Dit kan verschillende redenen hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn, omdat de hond ongewenst gedrag vertoont naar aanleiding van een trauma herplaatsing. Hier kunnen natuurlijk meerdere redenen voor zijn, maar daarom is de hondentraining bij YouDog zo goed.

Honden privé training Amsterdam. Youdog wil het beste voor jouw beste vriend

Jouw beste vriend hoeft natuurlijk niet perse problemen te hebben om deel te kunnen nemen aan de honden privé training Amsterdam. Je kunt hier ook simpelweg voor kiezen, omdat je het zelf prettig vindt om een op een te kunnen trainen. Een training bij YouDog kan uiteenlopende redenen hebben. Zo kan het zijn dat je jouw hond beter wilt leren begrijpen en dat je jullie onderlinge band wilt versterken. Misschien wil je probleemgedrag afleren of je wilt jouw jonge hond een goede opvoeding meegeven. Als je geïnteresseerd bent in een honden privé training Amsterdam bij YouDog, dan kun je vrijblijvend contact met hen opnemen via hun website www.youdog.nl .

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je graag een honden privé training volgen in Amsterdam? Ze willen graag zoveel mogelijk weten over jouw hond, omdat ze bij de een op een trainingen gericht te werk gaan. Met de informatie die jij geeft kunnen ze een goed trainingsplan opstellen. Zo weet je als eigenaar waar je aan toe bent en kunnen de vereiste trainingen samengesteld worden om het beste resultaat te garanderen. Wat moet je doen als je een honden privé training Amsterdam wilt?

 • Contactformulier op de website invullen;
 • Per e-mail een paar korte vragen over jouw hond invullen;
 • Trainers kunnen zich zo verdiepen in de reden van de training en daarbij een gerichte training kunnen maken;
 • Bij interesse volgt een kennismakingsgesprek waarbij de vragenlijst wordt doorgesproken;
 • Eventuele andere zaken komen aan bod waar rekening mee gehouden dient te worden;
 • Samen wordt er een trainingsplan opgesteld, waar zowel jij als jouw hond mee vooruit kunnen.

Zo heeft YouDog nog meer trainingen dan alleen honden privé training Amsterdam. Je kunt ook kiezen voor:

 • Socializing & Transforming;
 • Building the Basics;
 • Fun in sooo many ways;
 • New member in the familie;
 • Workshops.

Daarnaast kun je ook kiezen om met andere honden te gaan wandelen. Ook hierbij is eerst een kennismakingsgesprek. Als je naar al deze cursussen kijkt die beschikbaar zijn voor jou en jouw hond, dan wil je toch niet anders dan een van deze trainingen volgen? Je komt terug met een rustige hond, die geen problemen veroorzaakt thuis of tijdens het wandelen. Als eigenaar zal je er ook rustig uit komen, omdat je weet dat jouw hond het een stuk beter zal doen dan voorheen. Dat is toch geweldig bij honden privé training Amsterdam?