Een Noorderlicht vakantie boekenMijn vriendin en ik zijn dol op reizen en hebben de laatste jaren veel landen bezocht. We hebben samen al 7 jaar een relatie en destijds reisden we niet veel. We kozen toen altijd voor goedkope vakanties en gingen naar warme bestemmingen. We vonden het belangrijk om uit te rusten en om van de zon te genieten en gingen vaak naar landen als Turkije en Spanje. Dit veranderde toen een goede vriend van mij ging trouwen in Brazilië. Zijn vrouw is Braziliaans en zij nodigden ons uit voor de bruiloft in Brazilië. We vonden het zonden om alleen heen en weer te vliegen voor de bruiloft en besloten daarom om daar twee weken rond te reizen. Dit was voor ons een andere manier van vakantie vieren en het beviel erg goed. Sindsdien vinden we het leuker om rond te reizen en nieuwe dingen te bezoeken. De laatste jaren hebben we veel nieuwe bestemmingen bezocht. We hadden veel landen op ons lijstje staan en zijn die de laatste jaren aan het bezoeken. India, Japan, Zuid Afrika, Mexico en Australië zijn een aantal voorbeelden. Wat we al lang op ons lijstje hadden staan is het Noorderlicht zien, maar dit kwam er nog niet van, tot dit jaar. We waren over onze volgende vakantie aan het nadenken en zeiden allebei dat we graag een Noorderlicht vakantie wilden boeken. We hoorden van veel mensen dat dit erg spectaculair is en wilde dit graag zelf meemaken. Online lazen we dat er verschillende bestemmingen zijn voor een Noorderlicht vakantie, maar we wilden graag naar IJsland gaan. IJsland wordt de laatste jaren steeds populairder en heeft veel verschillende dingen om te zien. Er zijn mooie steden, veel ongerepte natuur en natuurlijk het Noorderlicht. We waren al snel zeker dat we in dit land onze Noorderlicht vakantie zouden vieren.

Een Noorderlicht vakantie boeken via Xplore the North

We wilden eerste de vakantie volledig zelf boeken, maar het leek ons uiteindelijk beter om dit via een reisbureau te doen. We wilden zeker weten dat we volop zouden genieten en dat we het Noorderlicht konden zien. Online zochten we naar een reisbureau voor een Noorderlicht vakantie en vonden een aantal websites. We vonden allebei de website https://www.xplorethenorth.nl/noorderlicht van Xplore The North het beste. Dit reisbureau is gestart door iemand die dol is op het Noorderlicht en graag deze ervaring met andere mensen wil delen. Het reisbureau is gespecialiseerd in reizen om het licht te zien en je kan reizen naar verschillende bestemmingen boeken. We zagen ook verschillende reizen naar IJsland en vonden een reis die ons erg aansprak. De reis zou een combinatie zijn van steden, natuur en avontuur en dit leek ons ideaal. We zagen dat er een aantal leuke excursies bij de reis zouden zitten en dat we alle dingen konden zien die we graag wilden doen op IJsland. We vonden het een goede prijs voor alle dingen die we zouden doen en we besloten om deze Noorderlicht vakantie te boeken.

Een geweldige reis naar IJsland

Mijn vriendin en ik hebben erg genoten van onze Noorderlicht vakantie. De reis was goed verzorgt en het Noorderlicht was prachtig om te zien. De excursies waren erg interessant en de hotels erg comfortabel. IJsland is een van onze favoriete landen geworden voor een vakantie en waarschijnlijk gaan we over een paar jaar weer. Een Noorderlicht vakantie via Xplore the North kunnen wij aan iedereen aanraden.

  • Alleen reizen naar het Noorderlicht
  • Gestart door een liefhebber
  • Veel mooie bestemmingen met excursies
  • Een goede prijs voor de reis
  • Wij hebben erg genoten