Bent u op zoek naar een partij die voor u de telemarketing uit handen kan nemen? Ontdek dan de kracht van Saleshelden, want als telemarketingbureau is deze organisatie er speciaal op ingericht om die momenten te pakken waar u met uw eigen personeel niet aan toe komt. Telemarketing is een specialisme dat niet veel bedrijven in huis hebben. Het vereist een talent om potentiële klanten op een gepaste manier te benaderen en niet elk telemarketingbureau is daar even goed in. Saleshelden heeft echter een zeer goed team in huis, dat telemarketing tot kunst heeft verweven. Met respect voor u als organisatie, voor uw producten en diensten en voor uw bestaande en potentiële klanten worden de telemarketingactiviteiten zodanig verricht dat u altijd een goed rendement behaalt.

Een telemarketingbureau inschakelen voor nieuwe klanten

Wanneer u Saleshelden als telemarketingbureau inschakelt, dan kunt u dit op meerdere manieren doen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit telemarketingbureau koude acquisitie uit te laten voeren, waarbij een nieuwe doelgroep met potentiële klanten wordt aangeboord en Saleshelden hen warm maakt om vervolgens de verkoop in gang te zetten die wordt uitgevoerd door uw eigen medewerkers, zoals accountmanagers en verkopers op de binnendienstafdeling van uw organisatie. Het is bij dit telemarketingbureau ook zo dat de telemarketing verder gaat. U bent altijd verzekerd van dezelfde beginwaarden van dit telemarketingbureau:

  • Kwaliteit
  • Kwantiteit
  • Professionaliteit

U kunt dit telemarketingbureau inschakelen, wanneer u op zoek bent naar een nieuw klantenbestand, vol potentiële klanten en opdrachtgevers voor de producten en diensten die u levert. Met de inschakeling van een telemarketingbureau komt u altijd professioneel uit de verf en maakt u direct een goede eerste indruk bij de mensen in deze doelgroep. Alle medewerkers van Saleshelden zijn erin getraind om op zeer goede en professionele wijze het eerste contact te leggen en bij al deze mensen in de desbetreffende doelgroep te pijlen of er latent interesse in het afnemen van uw producten en/of diensten aanwezig is. Het zorgt er automatisch voor dat uw organisatie bij deze mensen op het netvlies wordt gezet, ook als er op het moment van benadering geen interesse is. Het benaderen van nieuwe klanten in een nieuwe doelgroep is een zeer intensief traject, waar de meeste verkopers niet heel erg in bedreven zijn. Het is dan ook geen verkoop wat een telemarketingbureau op deze manier bedrijft, maar het is meer het aanboren van nieuwe doelgroepen, hen bekend maken met de producten en de dienstverlening en hen voorbereiden op een gesprek met iemand die tot in de details informatie kan verstrekken over de product of dienst en op die manier het verkoopverhaal goed voorbereidt in kan steken. Het inhuren van de talenten van Saleshelden is daarmee een enorme tijdsbesparing voor elk bedrijf en, zeker met de grotere kans van slagen, een investering die zich in veel gevallen al snel terugverdient. Het is dan ook niet gek dat al vele organisaties u zijn voorgegaan bij het inschakelen van Saleshelden als gespecialiseerd bureau voor telemarketing.

Niet alleen nieuwe doelgroepen

U kunt Saleshelden voor vele zaken inhuren en door het multidisciplinaire karakter van de medewerkers van Saleshelden weten ze altijd de juiste manier van benaderen in te zetten om het hoogst haalbare resultaat te bereiken. Dit geldt ook voor het benaderen van een specifieke klantengroep die al eerder bij u producten of diensten heeft afgenomen. Deze klanten zijn reeds bekend met uw organisatie en met wat u te beiden heeft, maar door gebrek aan tijd komt u er wellicht niet aan toe om bijvoorbeeld upselling te realiseren, waarbij uw bestaande klanten meer bij u aanschaffen. Ontdek de kracht van Saleshelden op www.saleshelden.nl of neem contact op voor meer informatie.