Het is weer winter en u doet niets liever dan op een woensdagavond op de bank neerploffen met een heerlijke kop warme chocomelk en een goede film. Maar wacht eens even, er ontbreekt iets. Dat wat ontbreekt, dat bieden wij u aan bij Rivington Interiors; uw expert op het gebied van woningtextiel. Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan op maat gesneden producten die precies dat beetje extra sfeer bieden in uw woon- of slaapkamer. Een van deze producten is een plaid. Plaids zijn dekens die op een nonchalante manier op uw bank of sofa kunnen worden gedrapeerd. Ze zorgen voor een intieme en gezellige sfeer en zijn zeer uitnodigend om lekker onder te kruipen. Natuurlijk zijn plaids ook ontzettend handig. In de slaapkamer kunt u ze natuurlijk als extra deken gebruiken als het buiten koud is en u het lekker vindt om met een raam open te slapen maar het toch lekker warm te hebben onder de dekens. In dat geval kunt u de plaids goed gebruiken in uw slaapkamer. Wij bieden plaids in verschillende soorten, maten en materialen. Dat is voor u belangrijk, want ieder interieur is weer anders. Het doel van ons ruime assortiment is dat er altijd wel een product bij zit dat past bij uw woning. Wij bieden enkel producten van de beste kwaliteit die zich laten kenmerken door een natuurlijke en subtiele uitstraling. Zo bieden wij mooie linnen stoffen aan in verschillende aardetinten en kunt u voor plaids kiezen van suède. Ook hebben wij mooie vachten die u als waren het een plaid op, of voor, de sofa kunt leggen. Ook deze vachten zijn de laatste jaren erg populair. Gordijnen, plaids, of andere producten kopen en op maat laten maken; daarvoor bent u bij Rivington Interiors helemaal op het juiste adres. Waar kunt u allemaal nog meer op rekenen als u een aankoop bij ons doet?

  • Een zeer uitgebreid assortiment aan producten.
  • Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding op ieder moment.
  • De beste online service die u zich maar kunt wensen.
  • Alle producten speciaal voor u op maat gemaakt.
  • Kant en klaar producten en extra diensten op maat.

Plaids van Rivington Interiors

Plaids van Rivington Interiors zijn van de beste kwaliteit. Ze komen in verschillende materialen. Wat voor soort materiaal het beste past bij uw woning, hangt af van de sfeer die u wilt creëren. Houd u van een natuurlijk uitstraling, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden voor de mooiste plaids. Ook voor raamdecoratie bent u bij ons echter op het juiste adres. Want wij richten ons op het hele spectrum van woningtextiel. In ons professionele atelier maken wij uw producten helemaal op maat. Dat doen wij aan de hand van de informatie die u ons online doet toekomen. U wilt bijvoorbeeld gordijnen op maat laten maken. Dan hebben wij de juiste maten nodig om u te helpen. Onze website is voorzien van een handig systeem waarin u enkel en alleen de maten hoeft in te vullen en dan kunnen wij aan de slag met uw bestelling. Mocht u het meten toch door iemand anders willen laten doen, omdat u misschien wat onzeker bent over het uitvoeren van de meting, dan vinden wij dat uiteraard geen enkel probleem en bieden wij u de mogelijkheid om het door iemand te laten doen voor u. Ga hiervoor online naar de ‘meet en montage service’. De gordijnen, plaids of andere producten op maat laten maken kan helemaal worden uitbesteed aan uw expert! Als u een woning heeft en u vindt het belangrijk om een bepaalde sfeer neer te zetten, dan heeft u vast wel een idee van het feit dat het zeer sfeerbepalend is wat voor textiel u kiest. Zo kan raamdecoratie ontzettend veel uitmaken en moet u er dan ook rekening mee houden dat als u kiest voor gordijnen dat u de juiste kleur en het juiste materiaal kiest dat past bij uw woning. Daarvoor bieden wij u een service. Mocht u er namelijk niet uitkomen en u wilt dat een expert er naar kijkt, stuur dan een stukje stof op naar ons en dan geven wij u advies op maat.

Stoffen online bestellen

We kennen het allemaal wel. We gaan naar een stoffenwinkel omdat we op zoek zijn naar de juiste stof. Misschien zijn we op zoek naar de juiste stof voor leuke plaids of misschien zoekt u wel bedlinnen. Het nadeel van het bezoeken van een winkel voor deze doeleinden, is dat u vaak lang moet wachten tot u geholpen wordt. Ook wordt de service die er in een dergelijke winkel wordt verleend vaak doorberekend in de prijs die u voor de stoffen betaalt. Dat is een kostenpost waar u bij onze webwinkel niets mee te maken heeft en daarom is gordijnen en plaids op maat laten maken bij ons ook goedkoper dan het bestellen van gordijnen en plaids in de meeste fysieke winkels. Daarnaast zorgen wij voor een snelle service na afhandeling van de betaling. U product wordt dus snel aan huis geleverd. De voering en het ophangsysteem dat u nodig heeft bij gordijnen wordt uiteraard bijgeleverd, want wij leveren geen half werk! Bekijk op uw gemak ons assortiment. De keuze is reuze en onze stoffen zijn van de beste kwaliteit. Dat zult u wel merken! Mocht u nog vragen hebben of wilt u graag een aantal proefstaaltjes in huis halen om uit testen in uw woning, ga dan naar het contactformulier en dan worden deze kosteloos verstuurd. Wij adviseren u graag en staan u graag bij, bij het maken van de juiste keuze!