Wanneer u als bedrijf veel met elektrische apparatuur werkt, is het belangrijk om deze apparatuur goed te onderhouden. Of onderhoud nodig is, kunt u vaststellen aan de hand van een keuring die u met enige regelmaat moet uitvoeren. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben wanneer het gaat over het volgen van een cursus keuren. De cursus keuren die wij hebben weten samen te stellen is specifiek bedoeld voor mensen die binnen hun bedrijf zelf de elektrische apparatuur willen controleren. Dit mag u namelijk pas doen wanneer u de cursus keuren heeft weten te volgen. Wij willen u daarom van harte uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben wanner het gaat over deze cursus keuren. U zult merken dat wij u heel goed van dienst kunnen zijn en dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Wij leren u tijdens de cursus keuren alles wat u moet weten. Dat kunnen wij ook als geen ander omdat wij namelijk heel veel ervaring hebben met het geven van de cursus keuren. Wij werken altijd met mensen die veel verstand van zaken hebben en u kunt er daarom ook altijd zeker van zijn dat u in een kort tijdsbestek heel veel interessante kennis zult opdoen. Wij willen u daarom vragen om snel een keer naar onze pagina te komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. U kunt namelijk diverse trajecten bij ons komen volgen wanneer het gaat over de cursus keuren. Mocht u graag advies willen hebben over welke cursus het meest geschikt is voor u, dan kunt u altijd een keer contact opnemen met een van onze mensen. Wij helpen u namelijk graag verder op weg.

Schrijf u vandaag nog in voor onze eendaagse cursus keuren

Wanneer u elektronische apparatuur wilt kunnen keuren, moet u goed weten waar u precies op moet letten. Wij leggen u daarom tijdens de cursus keuren uit wat er allemaal nodig is om een apparaat goed te keuren. Het maakt daarbij niet uit welke apparatuur wij voor u moeten keuren. Wij hebben namelijk alle apparaten wel al een keer bekeken waardoor wij u altijd van de juiste kennis kunnen voorzien. Mocht u meerdere mensen van uw bedrijf willen opgeven voor de cursus keuren, dan kunt u dat altijd komen doen. Dit kan zelfs financiële voordelen met zich meebrengen aangezien wij u een forse korting kunnen bieden wanneer u zich met meerdere mensen tegelijkertijd opgeeft. Wilt u graag weten wanneer wij de cursus keuren bij u in de buurt geven, dan kunt u naar onze site komen kijken om te zien wanneer wij waar actief zijn. U zult merken dat wij in het gehele land actief zijn en u kunt er dan ook zeker van zijn dat u al op korte termijn door ons geholpen kunt worden. U kunt deze locaties vinden op onze site Ingeniumbedrijfsadvies.nl.

Wanneer wilt u graag beginnen?

Wanneer u al op korte termijn wilt beginnen met uw cursus, dan kunt u op onze site kijken wanneer de eerstvolgende begindatum is. Bij de meeste locaties hebben wij namelijk nog ruimte voor nieuwe cursisten. Kortom:

  • wij leren u alles over het keuren van elektrische apparatuur
  • wij zorgen dat u in een dag de juiste certificaten kunt halen
  • wij zijn ook bij u in de buurt actief
  • ingeniumbedrijfadvies 

Wij hopen u snel te mogen spreken.