Ik heb sinds een jaar een heel drukke baan en dat bevalt mij enerzijds heel goed, maar ik heb ook gemerkt dat ik niet de beste persoon ben wanneer het gaat over het omgaan met stress. Ik moet namelijk vaak moeilijke beslissingen maken en ik merk dat ik daar soms enorm gestresst door kan raken. Ik ben daarom gaan kijken wat ik hier aan zou kunnen doen en om dit alles ook gelijk grondig aan te pakken, leek het mij goed om te zorgen dat ik een goede stress coach in de arm zou nemen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden die er waren om te zorgen dat ik een goede stress coach in de arm kon nemen. Ik heb toen gezien dat wanneer je graag een goede stress coach wilt vinden, je echt even goed je best moet doen omdat de kans groot is dat je met mensen in aanraking komt die niet veel ervaring hebben en die zelf ook niet echt goed met stress om kunnen gaan. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een stress coach kon vinden die zijn of haar sporen reeds verdiend had. Ik heb toen op het internet gekeken waar anderen hun stress coach hadden gevonden en ik heb toen gezien dat de site groeiatelier.nl heel goed uit de verf kwam. Daar wilde ik graag meer van weten en ik ben daarom met veel interesse gaan kijken naar de mogelijkheden die ik hier kon vinden. Ik heb toen gezien dat wanneer je hier een stress coach inschakelt, je al heel snel aan je traject kunt beginnen, dus ik ben blij dat ik deze pagina gevonden heb. Ik had namelijk al een heel goede indruk van deze site nadat ik de teksten op deze pagina gelezen had, dus ik wilde graag een keer met deze mensen in contact komen om te horen wat zij voor mij konden betekenen. Ik kan u zeggen dat ik vanaf het eerste contact heel tevreden was over deze stress coach omdat ik merkte dat men er alles aan zou doen om te zorgen dat ik aan mijn doelen zou kunnen gaan werken. Mocht u dus ook baat kunnen hebben bij een stress coach, dan raad ik u aan om even naar de site van groeiatelier.nl te surfen. 

Deze stress coach heeft mij heel veel geleerd

Ik ben nog altijd blij dat ik een stress coach ben gaan zoeken omdat ik gemerkt heb dat ik dankzij mijn stress coach heel veel meer rust in mijn werk ervaar. Ik word niet gelijk meer heel boos als iets misgaat en ik merk ook dat ik daardoor beter kan presteren. Ik ben daarom heel blij dat ik een stress coach gezocht heb en ik kan daarom ook iedereen aanraden om een stress coach in de arm te nemen wanneer u ook veel spanning ervaart tijdens uw werk of in uw privé-leven. 

Wilt u een afspraak maken? 

Mocht u graag een afspraak willen maken met deze stress coach, dan kunt u:

  • Even naar de site groeiatelier.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer contact leggen zodat u hopelijk snel aan uw traject kunt beginnen 

Ik ben blij dat ik hier zoveel mocht leren.  

Lees meer…