vanuhm - winterhalterWelkom bij van Uhm. Voor bovengemiddeld groot vaatwerk, kiest u voor onze winterhalter van bijvoorbeeld de serie GS-600. Maar niet alleen heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit dit serienummer; de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid! De winterhalter is helemaal ontwikkeld voor grote en zware materialen en het reinigen van deze grote en zware materialen. Waarom is dat handig? Grote en zware materialen zijn moeilijk met de hand te reinigen en in sommige gevallen is het zelf fysiek onmogelijk om materialen met de hand te reinigen. Daarnaast is het vaak ook onverantwoord om zware materialen met de hand te reinigen. Aan wat voor soort materialen moet u denken? U moet als het gaat om het gebruik van het apparaat en het soort materialen dat u kunt reinigen met de winterhalter in het bijzonder denken aan pannen, maar ook aan diverse soorten gereedschap en grote platen die op den duur gereinigd dienen te worden. Daarvoor leent een reguliere vaatwasser zich uiteraard geenszins. Het aanbieden van gereedschapvaatwasmachines is onze expertise, maar niet alle vaatwassers van winterhalter zijn hetzelfde. We bieden de winterhalter namelijk in verschillende soorten, maten en type aan waar u uit kunt kiezen. De voordelen van de vaatwasser op een rijtje:

  • de vaatwasser kent een zeer groot gebruiksgemak
  • de vaatwasser heeft een zeer lange levensduur
  • de vaatwasser is zeer efficiënt en duurzaam
  • de vaatwasser biedt een zeer goede bescherming
  • de vaatwasser kan eenvoudig bediend worden

Winterhalter voor groot vaatwerk

De winterhalter is bij uitstek geschikt voor groot vaatwerk. Sterker nog, daarvoor is hij in het bijzonder ontwikkeld. De ontwikkelingen op het gebied van de vaatwasser blijven echter voortschrijden en wij houden deze ontwikkelingen als bedrijf altijd nauwlettend in de gaten. Dat is een mentaliteit die wij als basishouding hebben aangenomen en inmiddels is deze houding geïntegreerd in een gezond, solide en prettig bedrijf waar u op kunt bouwen. De apparaten werken volgens een zeer slim systeem waardoor uw vaat altijd zeer schoon wordt en dat is precies de bedoeling. Iets wat wij zeer hoog in het vaandel hebben staan als bedrijf is duurzaamheid, en daarom werken wij zo veel mogelijk energiebesparend. De winterhalter is dan ook een apparaat bij uitstek dat energie bespaart door het duurzaam en zuinig gebruiken van water. U kiest de winterhalter op basis van de toepassing. Onze vaatwas techniek is zeer goed ontwikkeld en veel van onze opdrachtgevers maken dan ook gebruik van onze techniek. Hoe laat de winterhalter zich precies kenmerken? Het eerste kenmerk van de vaatwasser kan omschreven worden als ‘intelligentie’. Hoewel er natuurlijk niet zoiets bestaat als een vaatwasser met hersenen, bestaat er wel zoiets als een slim werkende vaatwasser en dat is precies wat de winterhalter u kan bieden en te bieden heeft. Een ander kenmerk van de winterhalter is dat de vaatwasser erg gebruiksvriendelijk is. Daarmee bedoelen we dat hij heel erg goed is toe te passen. Hij zorgt ervoor dat uw elementen zeer schoon worden en werkt daarbij ook op een zeer efficiënte manier. Het apparaat heeft een zeer solide bouw en gaat een leven lang mee. Dat is waar u van op aan kunt. Ook geniet u van zeer lage bedrijfskosten wanneer u als ondernemer gebruik maakt van de winterhalter.

Van Uhm; even voorstellen

Nu u kennis heeft gemaakt met een van onze geweldige apparaten en u meer heeft geleerd over de voordelen en de toepassing van de winterhalter, wordt het hoog tijd dat wij ons als bedrijf eens aan u voorstellen. In het jaar 1946, precies een jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog, zette Albertus van Uhm koers richting de stad. In zijn koffer messen en diverse specerijen die hij aan de man zou gaan brengen. Wie had toen kunnen vermoeden dat dit het begin was van een lange geschiedenis; een familiegeschiedenis. Want van Uhm werd van vader op zoon over gedragen en dat gevoel en dat vertrouwen gaat ook uit van het bedrijf en wordt weerspiegeld door haar vele vriendelijke medewerkers en die van wanten weten en u altijd zo snel en goed mogelijk van dienst zijn. Zaken doen met van Uhm is altijd prettig en dat blijkt ook wel uit het vertrouwen dat mensen stellen in het bedrijf. De geschiedenis van Van Uhm begon in Twente waar van Uhm producten aan de man bracht. Door een goed voortschrijdend inzicht groeide het bedrijf dat van Uhm oprichtte in vierenveertig jaar tijd uit tot een waanzinnig goed lopend en solide onderneming waar vandaag de dag nog altijd veel mensen op bouwen en hun aankopen doen. Vandaag de dag zijn er twee vestigingen waar u terecht kunt. Als we een ding moeten noemen dat zo kenmerken is voor van Uhm, dan is het wel de uitmuntende service die het bedrijf biedt. Dat lijkt alle werknemers in het DNA te zitten. Onder een service wordt niet alleen verstaan een mentaliteit van behulpzaamheid, maar natuurlijk ook het bieden van kennis in de breedste zin van het woord. Kennis delen is iets wat de werknemers graag doen vanuit een zeer simpele logica; als wij kennis hebben die u niet heeft, dan brengen wij die graag aan u over. Dat kost niets! Deze nuchterheid is kenmerken voor de Twentenaar, maar ook voor van Uhm en de stevigheid van het bedrijf. Alleen met een mentaliteit van trots en expertise kan een dergelijke vrijgevigheid aan de dag worden gelegd. Neem contact op als u meer wilt weten over de winterhalter van Van Uhm.