[IMG] Premonta - WindschermenU bent op zoek naar windschermen? Dat is een zeer goed idee, want winschermen vergroten uw woongenot enorm. Nederland is maar een winderig landje en als u veel open ruimten heeft buiten, dan kan het daar nog wel eens flink waaien. Winderschermen: handig voor als u vlak bij het water woont en altijd helemaal gek wordt van die koude wind als u de krant leest. Met windschermen heeft u dit zo opgelost! Wilt u deze dus ook graag bestellen, maar weet u niet waar? Dan moet u eens bij Premonta gaan kijken. Wij zijn een webshop gespecialiseerd in prefab producten van aluminium met veiligheidsglas, oftewel: windschermen. U kunt bij ons kiezen voor mobiele windschermen of vaste windschermen, maar er zijn ook speciale ontwerpen die zeer innovatief zijn. Veel van onze windschermen hebben standaard afmetingen en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Onze kwaliteit-prijs verhouding is de beste en u weet bij ons zeker dat u nooit te veel betaalt. Dat zou namelijk nog eens jammer zijn! Bij ons bent u geen dief van uw eigen portemonnee en kunt u met een gerust hart de mooiste windschermen bestellen. De windschermen zijn zeer stijlvol en passen eigenlijk overal wel bij. Ze zijn daarnaast ook nog eens praktisch, want u heeft op deze manier minder last van de wind. Als u hier al jaren naar op zoek bent, dan moet u dus echt naar onze website komen. Premonta is er voor u en wij zullen u nooit voor een dichte deur laten staan. Heeft u vragen, dan staan wij u natuurlijk graag te woord! Want wij kunnen ons voorstellen dat u misschien wat advies nodig heeft, voordat u overgaat op de aanschaf van windschermen. Heeft u een huis of een tuin waar de wind altijd als een gek om heen draait? Dan kunt u het beste verrijdbare winschermen van ons aanschaffen. Deze geheel unieke ontwerpen zorgen ervoor dat u ze overal over het terras kunt verplaatsen. U zit dan altijd uit de wind! Dat is wel even een ding waar u overigens op moet letten: de ondergrond moet wel berijdbaar zijn voor het windscherm. De wieltjes moeten natuurlijk wel goed kunnen draaien, want anders bent u zwaar werk aan het verrichten. Wat kunt u naast windschermen overigens nog meer bij ons vinden? Denk daarbij eens aan:

  • lichtstraten
  • glazen carports
  • windschermen specials

Al deze producten zijn gemaakt met veiligheidsglas en aluminium. Dit is namelijk de specialiteit van Premonta. Per product verschilt het of wij het komen monteren, maar in de meeste gevallen wel! Ga dus vandaag nog eens naar onze website en bestel!

Lekker uit de wind met de juiste windschermen

U woont op een plek waar veel wind staat en het vaak waait. Windschermen zijn dan voor u de oplossing. Helemaal als u verrijdbare windschermen aanschaft, zit u altijd lekker uit de wind! Want wij bij Premonta, en elke andere Nederlander overigens, weten hoe koud en hard de wind kan zijn in Nederland. Maar als u dan eenmaal in de zon zit, is het bloedheet! Kies dus ook voor warmte en schaf windschermen aan. U zult er geen spijt van krijgen. Bovendien hebben wij een zeer goede kwaliteit-prijs verhouding, dus u hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Vele klanten gingen u al voor en wij zien onze klantenbasis dan ook al jaren gestaag groeien. Onze producten hebben de hoogste kwaliteit en gaan erg lang mee, zodat u er nog lang van kunt genieten. Denkt u zich eens in, heerlijk in het zonnetje in de tuin op het terras! Boekje er bij, kopje thee en u komt helemaal tot rust. Naast dat onze winschermen scherp geprijsd zijn, zien ze er ook nog eens strak en stijlvol uit. Zo heeft u een terras dat stijlvol en praktisch tegelijk is. Wie wil dit nou niet? Optimale transparantie en slanke profielen, dat ziet er gewoon prachtig uit. Het beste is het natuurlijk als u dit met eigen ogen even gaat bekijken. Doe dit bij ons in de webshop, of ga eens naar de showroom! Want die hebben wij natuurlijk ook. U kunt zelf de kleur bepalen van het product, zodat u optimaal tevreden bent. Want dat vinden wij bij Premonta zeer belangrijk.

Contact opnemen

Heeft u de perfecte windschermen gevonden, maar zijn ze er niet in de juiste maten? Schroom dan niet om contact op te nemen. Het is namelijk wel belangrijk dat ze passen en daar willen wij u het tot het uiterste bij ondersteunen. U kunt met ons contact opnemen en het gewenste product op maat laten maken, daar doen wij helemaal niet moeilijk over. Wij zijn dus van alle markten thuis en zeer flexibel. Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. U kunt natuurlijk ook gewoon een schutting in uw tuin plaatsen tegen de wind, maar het nadeel is dat u hierdoor geen fraai uitzicht meer heeft. Met onze transparante windschermen heeft u dit probleem dus niet. En dat vinden veel mensen zeer fijn! Dat mooie uitzicht blijft u gewoon behouden, maar die irritante wind dus niet! Dit gemak wilt u toch ook? Onze mobiele versie laat zich overigens zeer makkelijk verplaatsen door de soepel lopende zwenkwieltjes, voor het optimale gebruikersgemak. Wilt u uitgebreid informatie over een product? Kijk dan op de website en kies het desbetreffende windscherm uit door erop te klikken. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten!