Ik had onlangs een vraag voor de mensen van VGZ en daarom wilde ik graag met vgz contact leggen. Ik dacht dat dat een fluitje van een cent zou zijn, dus ik zat al met mijn telefoon in de hand achter de computer om het nummer op te zoeken waarmee ik met vgz contact zou kunnen leggen, toen ik een heel vervelende constatering moest doen. Ik kwam er namelijk achter dat met vgz contact leggen helemaal niet zo eenvoudig is als dat het in theorie lijkt. Het is namelijk zo dat wanneer je met vgz contact wilt maken, je goed moet weten wie je moet benaderen. Het is daarom even goed kijken waar je moet zijn om überhaupt het juiste nummer te vinden waarmee je met vgz contact kunt leggen. Dat was een domper want ik had niet zoveel tijd en daarom heb ik deze klus op dat moment ook niet kunnen afmaken. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om op een later tijdstip te achterhalen hoe ik met vgz contact kon leggen. Ik heb daarom later een keer een heel uur gepland om te achterhalen wat het juiste nummer van dit bedrijf was en ik moet u zeggen dat ik het heel vervelend vond dat ik dit niet even snel kon regelen. Toen ik mij hier later over bij een vriendin beklaagde, herkende zij helemaal wat ik vertelde. Ook zij had een keer met vgz contact willen leggen en ook zij kreeg steeds niet de persoon te pakken die ze wilde spreken simpelweg omdat ze voortdurend het verkeerde nummer had gedraaid. Dat zijn dingen waar je heel moedeloos van kunt worden, maar ik moet ook bekennen dat het mij inspiratie gaf. Als ik namelijk al zo eenvoudig iemand had kunnen vinden die ook met vgz contact wilde leggen, maar bij wie dat niet gelukt was, dan moesten er in Nederland heel veel mensen zijn die graag met. vgz contact wilden leggen maar die dat waarschijnlijk nooit gelukt was. Het is dan ook om die reden dat ik mij voorgenomen heb om uit te zoeken waar ik toch snel het juiste nummer kon vinden. Inmiddels kan ik u zeggen dat ik u kan vertellen waar u moet zijn om het juiste nummer te vinden. 

Zo komt met VGZ in contact

Ik ben heel uitgebreid op het internet gaan zoeken naar mogelijkheden om met VGZ in contact te komen en toen heb ik uiteindelijk de site van meteencontact.nl gevonden. Deze site is ontzettend handig voor mensen die contact zoeken met een bepaalde instantie. U kunt op deze pagina allerlei handige nummers vinden en ik ben heel blij dat ik deze site gevonden heb want ik vond hier de nummers waarmee ik met vgz in contact kon komen. 

Hier vindt u alle nummers

Als u ook een nummer zoekt, dan kunt u het beste even:

  • Naar meteencontact surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een blik werpen op de vele nummers die u hier kunt vinden

Ik hoop dat u hier ook het juiste nummer kunt vinden.