Onze dochter werd laatst tien jaar oud en zij wilde graag een leuk feestje geven voor haar vrienden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij haar dit feestje konden geven. De voorgaande jaren hebben wij altijd thuis iets georganiseerd, maar dit jaar wilden wij het anders aanpakken. Dit had deels te maken met het feit dat wij geen zin hadden om iets te organiseren omdat wij het heel druk hadden met ons werk, en bovendien wilde onze dochter graag een keer een feestje buitenshuis vieren. Al haar vriendjes en vriendinnetjes doen dit tegenwoordig en dus wilde zij dit ook heel graag. Wij hebben gekeken of wij daarom iets origineels konden vinden. Wij zijn op het internet gaan kijken en toen kwamen wij op de site terecht van een kinderkapsalon in Amsterdam. In de eerste instantie lijkt dit niet meteen de eerste plaats waar je aan denkt wanneer je een feestje wilt organiseren, maar in dit kinderkapsalon in Amsterdam kun je heel goed terecht wanneer je graag iets origineels wilt doen voor de verjaardag van je kind. Wij zagen dat je in dit kinderkapsalon in Amsterdam namelijk ook kinderfeestjes kunt vieren. Dat leek ons heel erg leuk en wij hebben daarom eens even gekeken wat de mogelijkheden precies waren. Wij lazen dat je in dit kinderkapsalon in Amsterdam een diadeem met zijn allen kon gaan versieren. Dat was een heel originele manier van een verjaardag vieren en wij hebben daarom ook meteen eens even contact opgenomen met dit kinderkapsalon in Amsterdam om te horen of zij ons binnenkort nog konden ontvangen. Wij kregen te horen dat dit geen enkel probleem was en dat wij van harte welkom waren om een keer langs te komen om te bespreken wat wij graag wilden. Wij hadden op Wendys-Kinderkapsalon.nl al heel veel gelezen dus wij konden dit allemaal wel via de telefoon afhandelen.

Dit kinderkapsalon in Amsterdam biedt ook prachtige kinderfeestjes aan

Omdat wij onze dochter graag wilden verrassen, hebben we het slim aangepakt. Omdat het een kinderkapsalon in Amsterdam is, hebben wij onze dochter meegenomen om haar hier te laten knippen. Zo konden wij alvast bekijken of zij onder de indruk was van deze zaak. Dat bleek zeer zeker het geval te zijn. Onze dochter vond het heel erg leuk in dit kinderkapsalon in Amsterdam en zij vroeg ons of ze daar vaker geknipt mocht worden. Ik moet ook zeggen dat ze heel erg goed geknipt is in dit kinderkapsalon in Amsterdam en dat ze er heel erg goed uitzag toen ze hier geholpen was. Wij waren bovendien ook heel blij om te merken dat ze de sfeer in dit kinderkapsalon in Amsterdam goed vond omdat wij haar feestje hier al hadden geboekt. Toen wij haar op de dag van haar verjaardag vertelden dat zij een feestje mocht gaan vieren in het kinderkapsalon in Amsterdam, was zij door het dolle heen. Ze vond het heel erg leuk dat ze hier haar verjaardag mocht gaan vieren en ze kon dan ook niet wachten om in de auto te stappen om naar dit kinderkapsalon in Amsterdam af te reizen.

Wij kijken terug op een fantastische verjaardag

Inmiddels hebben wij het feestje alweer achter de rug en wij kunnen u zeggen dat onze dochter heel erg genoten heeft. Zij vond het fantastisch en de andere kinderen hebben ook heel erg genoten. Kortom:

  • wij hebben hier een mooi feestje gehad
  • de kinderen hebben zich heel goed vermaakt
  • wij hoefden voor dit feest maar weinig te betalen

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf.