Voor mijn nieuwe bedrijf was ik van plan bepaalde zaken uit te besteden. Het zou simpelweg niet de moeite waard zijn om allerlei papierzaken zelf te gaan uitzoeken terwijl ik dit ook kon uitbesteden. Niet omdat ik lui ben, maar meer omdat het mij zeer veel tijd gaat kosten om dit allemaal uit te zoeken, terwijl ik in die tijd ook op andere manieren geld kan gaan verdienen. Dit leek mij dus een goede zet en ik was daarom opzoek naar een boekhouder die mijn administratie in de gaten kon houden en kon zorgen dat mijn financiële stuk niet in de problemen kwam. Ik was op zoek naar een goedkope boekhouder, maar wel een die kwaliteit leverde. De verhouding prijs/kwaliteit moest daarom goed zijn en daarnaast moest ik ook een goede klik voelen met deze goedkope boekhouder. Ik wilde niet iemand die zich gemakkelijk van het werk zou afmaken puur omdat het een goedkope boekhouder was. Ik kwam via een oud collega op de website finovion.nl hier werden verschillende diensten aangeboden waaronder een goedkope boekhouder. De website zag er op het eerste oog zeer professioneel uit. Het legde alle verschillende diensten zeer goed uit en gaf mij de informatie waar ik naar op zoek was. Daarnaast had de website een hele fijne, rustige uitstraling wat mij een goed gevoel gaf. Ik besloot om te zoeken naar een kantoor in de buurt om zo te kijken of zij een goedkope boekhouder hadden die bij mijn manier van werken zou aan sluiten. Ik zag dat er inderdaad een kantoor bij mij in de buurt was, die ook een goedkope boekhouder hadden. Ik besloot mijn tarief te berekenen op de website. Ik vond het heel open en transparant dat ik dit al direct op de website kon doen. Op deze manier kon ik direct zien of ik daadwerkelijk te maken had met een goedkope boekhouder. De prijs voor de goedkope boekhouder die de website liet zien was inderdaad zeer gunstig. Ik was daarom voornemens om met deze goedkope boekhouder in zee te gaan. Ik wilde enkel nog checken of er ook daadwerkelijk een klik was tussen de goedkope boekhouder en mij.

Vriendelijke goedkope boekhouder met veel kennis van zaken

Ik besloot daarom het kantoor op te bellen en een gesprek te vragen met de goedkope boekhouder. Dit gesprek kon al snel gepland worden en hier was ik erg blij mee. Tijdens het gesprek heb ik mijn wensen uitgelegd en heeft de goedkope boekhouder aangegeven wat wel en niet mogelijk was. Het gesprek was super fijn en ik voelde direct een goede klik. Hierdoor besloot ik dat ik zeker in zee wilde gaan met deze goedkope boekhouder. Het zou mij immers zo veel werk gaan schelen en na dit gesprek was ik er zeker van dat het ook een prettige samenwerking zou worden

Fijne samenwerking en veel werk uit handen

Nu een aantal weken later heb ik geen spijt van mijn keus. De samenwerking met deze goedkope boekhouder is heerlijk, om verschillende redenen:

  • De goedkope boekhouder is zeer vriendelijk en helpt waar ik dit nodig heb
  • De prijzen zijn zeer gunstig, dus het is echt een goedkope boekhouder
  • De boekhouder heeft veel kennis van zaken

Ben jij dus net een eigen bedrijf begonnen en opzoek naar een goedkope boekhouder? Dan kan ik dit kantoor zeker aanraden!