Thuisvaccinatie - Vaccinaties thailandWanneer u op vakantie gaat, dan doet u dat ter ontspanning. Misschien ook vanwege de uitdaging maar dit moet binnen de perken blijven. Laten we het in ieder geval zo stellen dat een vakantie geen stress moet geven. We begrijpen dat een reis erg spannend kan zijn en dat u geen vluchten en aansluitingen wilt missen, maar eenmaal op de plek aangekomen wilt u het vast en zeker rustig aan doen. Een leuk vakantieland is Thailand. Het is erg populair vanwege de goedkope vluchten, het vriendelijke karakter van de inwoners en de prachtige natuur en oude culturen die u er kunt opsnuiven. Daarnaast heeft het land fabelachtige stranden en is er ook een grote toeristenstroom die naar dit land toegaan vanwege de seksindustrie. Dat willen we toch niet onbenoemd laten want ook deze industrie floreert in dit land. Vooral in de hoofdstad Bangkok en de nabijgelegen stad Phuket. Hoe u het ook wendt of keert en om wat voor redenen u dan ook naar dit land toegaat, u hebt vaccinaties voor Thailand nodig. En dat is niet alleen om u te beschermen tegen eventuele soa’s die u op kunt lopen. Ook als u naar het binnenland gaat, op expeditie gaat of wat u dan ook gaat doen, u wilt geen gevaarlijke ziektes oplopen. Dit zijn ziektes die in Europa nauwelijks meer voorkomen. Ze zijn verbannen en uitgestorven in deze contreien. Maar dat heeft er voor gezorgd dat ons immuunsysteem er geen antistoffen meer tegen heeft. Dus we zijn hier niet langer tolerant voor. Om uzelf en uw medereizigers te beschermen zijn daarom vaccinaties voor Thailand nodig. Vaccinaties voor Thailand behelzen voornamelijk inentingen tegen hepatitis A en tegen DTP. DTP staat voor een aantal gevaarlijke ziektes, namelijk:

  • Difterie
  • Tetanus
  • En polio.

Ziektes die u natuurlijk te allen tijde wilt zien te voorkomen. En dat is waar wij om de hoek komen kijken want als u naar thuisvaccinatie.nl gaat, dan zult u zien dat u bij ons deze vaccinaties voor Thailand kunt aanvragen. Er komt dan zelfs een arts naar u toe om de vaccinaties voor Thailand toe te dienen!

Zoek naar vaccinaties Thailand

Vaccinaties voor Thailand aanvragen is een peulenschil. We willen u er trouwens op wijzen dat het verstandig is om de vaccinatie ver voor uw reis te laten toedienen. Dan kan uw lijf wennen aan deze verminderde vormen van de bovengenoemde ziektes, er antistoffen voor aanmaken en dan kunt u de echte varianten dankzij deze vaccinaties voor Thailand niet in dit land oplopen! En dat is immers waar het u om te doen is. Vaccinaties voor Thailand zijn via onze website meteen aan te vragen. U bent bij ons geen dief van uw eigen portemonnee. Immers, een vakantie is al duur genoeg. Daarnaast zijn de inentingen van lange duur want u ben minstens 5 jaar beschermd tegen deze ziektes. Mocht u daarna weer eens Europa verlaten, dan raden we het wel aan om nogmaals deze vaccinaties voor Thailand tot u te nemen. Het totale pakket kost u slechts 80 euro per persoon exclusief consultatiekosten. Maar die kosten zijn erg laag en als u met een gezin of groep vrienden gaat, dan betaalt u die kosten slechts een keer. Mits u al die mensen in hetzelfde huis bijeen hebt als de arts langskomt. Dat is dan ook een gouden tip. De kans is overigens vrij groot dat u niet de volle pond hoeft te betalen al u vaccinaties voor Thailand nodig hebt. U hebt ongetwijfeld een zorgverzekering. Op onze website kunt u direct de verzekeraar en het type verzekering aangeven om te zien of er een gedeelte of misschien zelfs wel alle kosten van de vaccinaties voor Thailand wordt vergoed. Als u een aanvullende verzekering hebt dan is die kans erg groot. Als u slechts een basisverzekering hebt dan zult u waarschijnlijk wel alle kosten zelf moeten ophoesten.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan meteen contact met ons op

Het belang van de vaccinaties voor Thailand moge duidelijk zijn. Niemand wil met dit soort vervelende ziektes terugkomen. En ook al zijn ze eenvoudig te behandelen in Nederland, als u in Thailand ziek wordt dan is het nog maar de vraag of u zo snel de juiste hulp kunt vinden. In de grote steden zijn de ziekenhuizen prima en modern uitgerust. Maar als u door het land rond gaat trekken dan komt u al snel in dorpjes en plaatsen waar de levensstandaard een stuk lager ligt. De kans om moderne medicatie te vinden is in deze gebieden vrij klein en dan kunt u te laat in een ziekenhuis belanden. Om dit soort horrorverhalen te voorkomen zijn vaccinaties voor Thailand nodig. Vaccinaties tegen DTP en hepatitis A zijn zeer aanbevolen maar leest u op onze website vooral even verder. U zult zien dat hiv/aids en diverse soa’s op veel grotere schaal voorkomen in dit land dan in Europa. Neem daarom altijd bescherming met u mee, zeker als u als sekstoerist naar dit land toegaat. Ook andere, kleinere ziektes kunnen u daar overkomen zoals diarree en knokkelkoorts. Zorg er daarom voor dat u niet zo maar vreemd voedsel tot u neemt. Ga naar goede restaurants of kook desnoods voedsel zelf. Dan kan u eigenlijk niets overkomen en zult u vast en zeker een prachtige tijd tegemoet gaan in dit tropische Aziatische land. Gaat u langer dan drie maanden? Dan hebt u nog vele andere inentingen nodig. Kijkt u maar eens op de website!