Wij zijn Com2Distri en wij zijn al sinds 1999 dé expert voor het leveren van professionele IT oplossingen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar betaalbare printoplossingen? Wij bieden een groot aantal thinprint mogelijkheden aan. Tevens zijn wij uw partner op het gebied van installatie en staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Met het steeds toenemende aantal draadloze verbindingen is het wanneer uw bedrijf gebruik maakt van een groot netwerk belangrijk om goed na te denken over waar uw bandbreedte voor gebruikt wordt. Printen heeft vaak een grotere impact op uw netwerk dan u verwacht. Vooral wanneer het gaat om complexe grafische bestanden die naar een printer gestuurd worden, wordt er excessief veel bandbreedte ingenomen en dit kan voor problemen zorgen. Elk netwerk heeft hier mee te maken, of u nou via ethernet, DSL of Wi-Fi verbonden bent. Thinprint biedt hiervoor een oplossing die gemakkelijk door elk bedrijf te implementeren valt. Thinprint zet uw printopdracht als het ware om in een mini pakketje, dat door de printer weer uitgepakt wordt. Hierdoor is het met Thinprint mogelijk om de grootte van uw printopdrachten tot wel 98% te verminderen. Het systeem is gemakkelijk te implementeren en is tot op grote schaal effectief. Wat dus ook de omvang van uw netwerk mag zijn, dit systeem is de uitkomst. Wanneer u op zoek bent naar printers om gemakkelijk en tegen een scherpe prijs toe te voegen aan uw netwerk bent u bij Com2Distri aan het goede adres. Wij hebben een groot assortiment aan gateways en printers waaruit u kan kiezen. Advies nodig bij het uitkiezen van uw product, of wilt u meer weten over wat Thinprint voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren door een van onze experts. Zo kan uw bandbreedte weer alleen voor echt zinnige zaken gebruikt worden en komt u niet voor verrassingen te staan.

Is Thinprint de oplossing voor de toekomst?

Zoals al eerder gezegd heeft print verkeer in grote netwerken vaak een flinke impact op de bandbreedte. Bedrijven zijn al langer op zoek naar een goede oplossing voor dit probleem. Het lijkt erop dat deze in Thinprint gevonden is. Inmiddels hebben duizenden grote bedrijven de technologie geïnstalleerd. Onder de grote namen die met plezier van Thinprint gebruik maken zijn onder meer Emirates, Lufthansa, Rolex en BNP Paribas. Waar het succes in ligt? De gateways zijn gemakkelijk te installeren en de technologie is goed schaalbaar. Tevens zijn gateways en compatibele printers scherp geprijsd. Com2Distri staat klaar om al uw vragen te beantwoorden rondom deze mooie technologie. Wij hebben jaren ervaring met het aanleggen van netwerken en installatie van dit systeem. Sinds 1999 in het vak en sindsdien altijd op de hoogte van de laatste technieken. Neem contact met ons op en kom erachter wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn! Ook wanneer u interesse heeft als reseller horen wij graag van u.

Com2Distri helpt u verder

Denkt u nog eens goed na over de impact dat print verkeer heeft binnen uw netwerk. Thinprint is voor elk bedrijf, klein of groot een goede uitkomst. Goedkoop en eenvoudig te gebruiken en installeren. Een beter alternatief kunnen wij niet verzinnen. Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van printers aan uw bestaande thinprint netwerk, of wilt u meer weten over hoe dit systeem werkt? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u ons complete aanbod. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op voor IT oplossingen op maat. Wij zien er naar uit om zaken met u te doen!