Al sinds enkele jaren was ik van plan om mijn badkamer te gaan verbouwen. Alles zou ik eruit gaan slopen, inclusief de hopeloos verouderde radiatoren. Met mijn gezin woon ik in het ouderlijk huis, waarin ik ben opgegroeid. Mijn ouders zijn verhuisd naar een andere woning, omdat het huis voor hun te groot werd. Gelukkig zijn ze wel in hetzelfde dorp gebleven, zodat we regelmatig bij elkaar op bezoek kunnen gaan. Mijn ouders hadden al eens hun badkamer laten verbouwen. Dit was echter in de jaren ’80 voor het laatst gebeurd, dus de badkamer kon op z’n minst wel nieuwe tegels gebruiken. De radiatoren waren ook dringend aan vervanging toe. De radiatoren werkten alles behalve optimaal meer, en de radiatoren waren ernstig verkleurd. Geen gezicht. Voor het verbouwen van de badkamer hebben we gedurende een heel aantal jaren geld opzij gelegd. We wilden namelijk een badkamer die geheel volgens onze wensen verbouwd zou gaan worden. Na een lange dag werken lig ik ’s avonds graag even in bad. Mijn vrouw spendeert al veel tijd in de badkamer om de kinderen te wassen en aan te kleden, maar ook voor zichzelf maakt ze erg graag even tijd vrij. Nadat de kinderen op bed liggen, trekt ze de deur achter zich dicht en laat ze het bad vol lopen met een heerlijk ruikende olie. In de winter is het vrij lastig om de badkamer lekker warm te maken en te houden, doordat de radiatoren niet meer werken zoals ze ooit eens werkten. Afgelopen zomer hebben we de knoop door gehakt en hebben we de badkamer verbouwd. Dit heb ik zelf gedaan, aangezien ik best handig ben en we hiermee ook nog eens geld konden uitsparen. We wilden graag een groter bad en een mooie grote douche. Dit laatste verlangden we vooral erg naar. We wilden het op zo’n manier inrichten dat we er nog meer tot rust zouden kunnen komen. Alles zouden we naar onze eigen wensen gaan inrichten, inclusief de radiatoren. Goed werkende radiatoren die weer voldoende warmte zouden geven om de badkamer heerlijk op te warmen, tijdens een koude winter. Dit leek ons ultiem.

Stijl en kwaliteit voor een lage prijs

Via internet zijn we rond gaan kijken naar design radiatoren, die goed zouden passen bij onze stijl. Al snel kwamen we terecht bij Radiatorvoordeelshop.nl. Deze firma heeft zich gespecialiseerd in radiatoren en ze bleken een ruim assortiment te hebben. De volgende design radiatoren bleken ze in hun collectie te hebben:

 • Handdoekradiator Forma
 • Handdoekradiator Noumea
 • Handdoekradiator Subway Chroom
 • Handdoekradiator Subway RAL 9016
 • Handdoekradiator Subway RVS
 • Handdoekradiator Toga
 • Handdoekradiator Veraline Economy Pergamon
 • Handdoekradiator Veraline Economy wit

Ons oog viel vrijwel direct op de design radiator Zehner Noumea. Deze radiatoren zou precies passen in onze nieuwe badkamer. Bijzonder genoeg waren mijn vrouw en ik hier beiden enthousiast over.

Op de website lazen we dat er uitsluitend door gerenommeerde fabrikanten geleverd wordt. Daarbij is ook nog eens alles vanuit voorraad leverbaar. Dit zou betekenen dat we onze radiatoren al snel in huis zouden kunnen hebben. Wat ons direct opviel was dat ze de laagste prijs garantie op het gehele assortiment bieden. Zo Nederlands als we zijn, besloten we te controleren of dit echt het geval was. Goedkopere radiatoren zouden we nergens anders gaan vinden, volgens Radiatorvoordeelshop.nl. Ik moet zeggen dat we echt ons huiswerk goed hebben gedaan. Een avond hebben we eraan besteed om mogelijk goedkopere radiatoren te vinden, voor dezelfde kwaliteit en dezelfde stijl. Na een avond zoeken waren we in ieder geval wel wat kennis verder. We kwamen weer terug op de site van Radiatorvoordeelshop.nl, voor het mogelijk bestellen van onze gewilde radiatoren.

We wisten al dat deze firma de laagste prijs garantie geeft op het hele assortiment. Wat we nog meer lazen, was het volgende:

 • Kwaliteit accessoires
 • Voor ieder budget
 • Snelle levering
 • Veilig shoppen
 • Retour garantie
 • 100% fabrieksgarantie
 • Snel aan de slag kunnen

De bestelde radiatoren hadden we snel in huis. We verbaasden ons alsnog over de snelle levertijd. Ik had al eens eerder radiatoren geïnstalleerd, maar ik vond het alsnog handig om de gebruiksaanwezig erbij te pakken die op de website van Radiatorvoordeelshop staat.

Dit was niet onze laatste bestelling bij Radiatorvoordeelshop.nl

We hebben onze badkamer laten uitbreiden. Hij is dus nu een stuk groter dan het oorspronkelijk was. Dit is mogelijk geworden doordat we een kamer er bij aan hebben getrokken. Dit was al een kamer die nooit gebruikt werd en eigenlijk over was. Met het groter maken van de badkamer, zouden we ook ons plezier vergroten. De kinderen hebben zo meer ruimte en mijn vrouw kan onze beide kinderen tegelijkertijd helpen, in plaats van één voor één. De kinderen vinden het heerlijk om na een bad in hun voorverwarmde pyjama’s te kunnen stappen. Ze vinden het nu een feest om in bad te mogen. Mijn ouders willen nu ook hun badkamer laten verbouwen in hun huidige huis. Deze is eigenlijk niet zo slim ingericht voor de oudere mens. Functionaliteit staat bij hun, vanzelfsprekend, hoog bovenaan. Het is echt noodzaak dat er bij hun een verbouwing plaats gaan vinden. Logischerwijs hebben ze mij gevraagd om dit te regelen. Ik heb bevestigend geantwoord op hun vraag. Over niet al te lange tijd beschikken ze niet alleen over een gloednieuwe badkamer, maar is deze ook nog eens ingericht met nieuwe radiatoren van Radiatorvoordeelshop.nl.