Iedereen weet wel wat een rolstoel is dus daar kunnen we kort over zijn: een stoel met wieltjes zodat u een stuk mobieler bent als u slecht ter been bent. Er zijn diverse types rolstoel.

  • De standaard rolstoel die u bedient met uw handen maar u kunt u ook laten duwen. Dus met of zonder groot wiel die u handmatig aan kunt sturen.
  • Een speciale rolstoel voor het sporten zoals rolstoelbasketbal en zo zijn er nog wel meer sporten waarbij men gebruik maakt van een rolstoel.
  • Of een elektrische rolstoel die u meestal kunt bedienen met een joystick. Deze zijn een stuk groter en zwaarder en vooral voor mensen die niet of nauwelijks meer kunnen lopen een mooie uitkomst om zich toch eenvoudig te kunnen verplaatsen.
  • En zo is er ten slotte ook nog de speciale douche rolstoel voor mensen die niet meer staand kunnen douchen maar daarvoor niet hun standaard rolstoel kunnen gebruiken. Dit is dan ook een rolstoel die enkel in de badkamer of elders binnenshuis wordt gebruikt, eenvoudig opdroogt en natuurlijk niet corrodeert. Nu geldt dat ook voor onze andere stoelen want u zult ook weleens de regen moeten trotseren.

De rolstoel die u bij ons kunt kopen is dan ook altijd vervaardigd van de beste materialen en van roestvrij staal en andere metalen gemaakt. Wij werken dan ook enkel met de beste en meest bekende A-merken samen zodat we deze kwaliteit vast kunnen houden en u hier uiteindelijk de vruchten van kunt gaan plukken. Daardoor kan een rolstoel wel een hele investering zijn maar soms wordt het gedeeltelijk of zelfs in zijn geheel vergoed door de verzekeraar. Kijkt u hier dan ook altijd even goed naar en neem ook met hen contact op zodat u dit uit kunt pluizen.

Rolstoel nodig? Hier bent u aan het juiste adres

Het aanschaffen van een rolstoel is nog een hele beslissing. U kunt hier vrij lang aan gebonden zijn dus u wilt vast en zeker een rolstoel hebben die goed aanvoelt. U wilt zich hier comfortabel in voelen en het oog wil ook wat dus u wilt uiteraard ook een hip design waar u mee voor de dag kunt komen. Onze modellen zijn dan ook erg trendy en geheel aangepast aan de mogelijkheden die een moderne rolstoel zou moeten hebben. Zoals we al eerder zeiden worden er verschillende stoelen gebruikt voor verschillende aangelegenheden en we kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u meerdere stoelen nodig zult hebben. Uiteraard krijgt u dan kwantumkorting zodat u nooit te veel hoeft te betalen. Er zijn naast de rolstoel ook diverse accessoires die u er bij kunt kopen. Denkt u hierbij aan onder andere een voetenzak zodat u in de herfst en de winter geen koude voeten krijgt. Of aan diverse opbergvakjes die u aan uw rolstoel kunt hangen en waarmee u shoppen een stuk prettiger maakt. En zo hebben we nog veel meer handige accessoires zoals flessenhouders, parapluhouders en diverse kussens zodat u comfortabel in uw rolstoel rond kunt rijden. Wat wilt u nog meer? Hebt u nog tips en wensen en kunt u die niet terug vinden op onze site? Laat u ons dat dan weten. Wij houden wel van een uitdaging en willen het liefste een zo groot mogelijke catalogus aan kunnen bieden. Laat het ons dan ook weten zodat we op zoek kunnen gaan naar een producent van uw gewenste accessoire. De kans is groot dat u dit dan binnenkort op onze site terug zult weten te vinden. Naast de rolstoel hebben we ook nog een groot assortiment aan andere ondersteunende apparaten die uw leven kunnen vergemakkelijken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld rollators, scootmobielen en hulpmiddelen zoals drempels voor uw rolstoel en oprijplaten voor zowel binnenshuis als buitenshuis.

Bekijkt u het gehele overzicht voor een optimaal beeld

Voor een goede, degelijke en comfortabele rolstoel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende typen en merken standaard op voorraad omdat wij in het groot inkopen bij de bekende merken. Daardoor krijgen ook wij korting op de inkoopsprijs die we uiteraard hebben doorberekend in de verkoopsprijs zodat ook u er de vruchten van kunt plukken en aan een goedkope maar toch uiterst goede rolstoel kunt komen. We verzenden trouwens niet alleen binnen Nederland maar ook naar landen zoals Duitsland en België. Voor de verzendkosten verwijzen we u graag door naar de site. Wat we niet onvermeld willen laten is het feit dat de verzendkosten binnen Nederland geheel gratis zijn. Die komen op onze conto, daar doen we gerust niet moeilijk over. Wij zijn de grootste leverancier van deze hulpmiddelen, waaronder de rolstoel, binnen de Benelux en daarom kunnen we enkele dringen garanderen:

  • wij leveren hoogwaardige kwaliteitsproducten
  • u krijgt een 100 procent tevredenheidsgarantie, kortom: niet goed? Geld terug. Maar ga er maar vanuit dat de rolstoel u erg gaat bevallen.
  • Altijd een snelle en veilige levering. U hoeft dus nooit al te lang te wachten op uw rolstoel en binnen Nederland geldt zelfs vaak dat we het zeker binnen 48 uur kunnen leveren, soms zelfs al een dag na het maken van uw bestelling.

Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van ons bedrijf, wilt u kortingen ontvangen en laatste modellen direct in kunnen zien? Dan kunt u uzelf lid maken van de nieuwsbrief die u vervolgens eens in de zoveel tijd in uw mailbox zult weten te vinden. Tot horens!

Deel Dit Bericht...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest