Woont u dicht bij de school van uw kinderen, dan zult u hen bij voorkeur lopend naar school brengen. Zo krijgen zij en uzelf meteen wat beweging en bent u goed bezig voor het milieu. Vaak is het natuurlijk heel erg plezierig om te wandelen, maar dat is niet het geval als het regent. Met een goede kinderparaplu en een paraplu voor uzelf, deert de regen u echter niet. Waarom zou u nu kiezen voor een kinderparaplu en niet voor bijvoorbeeld een regencape of een regenpak? Het gebruik van een kinderparaplu heeft natuurlijk als grote voordeel dat er niet eerst regenkleding aangetrokken hoeft te worden. ’s Ochtends is het in alle gezinnen altijd rennen en vliegen om iedereen op tijd klaar te krijgen voor werk en school en u zit er dan natuurlijk niet op te wachten om de kinderen dan eerst nog in een regenpak of een regencape te hijsen voordat u eindelijk de deur uit kunt gaan. Als u dit allemaal ook nog moet doen, dan kunt u er zeker van zijn dat de kinderen te laat in de klas komen. Een kinderparaplu is dan gewoon veel handiger, aangezien ze deze alleen maar open hoeven te klappen. Dit kost helemaal geen tijd en dat is ’s ochtends natuurlijk erg prettig. Een ander voordeel is dat u niet op school de kids nog weer uit de natte regenkleding hoeft te hijsen, dit is een erg onplezierig klusje en kost ook weer veel tijd. Bovendien moet deze natte kleding dan ergens opgehangen worden en dat is vaak ook niet erg handig. Regent het ’s middags nog steeds, dan herhaalt het hele proces zich weer. Wordt u ook al moe als u alleen maar aan al deze handelingen denkt? Dan is het aanschaffen van een kinderparaplu een uitstekend idee. U vermijdt daarmee heel veel extra werk voor uzelf en voor de kids.

Kinderparaplu kiezen

Wilt u een kinderparaplu gaan kopen, dan is het natuurlijk wel zo leuk om een te kopen die uw zoon of dochter echt leuk zal vinden. Er is op dit gebied tegenwoordig genoeg te krijgen, dus het is echt mogelijk om een exemplaar te kopen dat helemaal bij hem of haar past. Wat voor mogelijkheden zijn er nu zoal in de categorie kinderparaplu, waar kunt u uit kiezen? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • een effen gekleurd model met een reflecterende band onderaan de rand
  • exemplaren met leuke afbeeldingen, bijvoorbeeld van een brandweerauto of dinosauriërs
  • een plu met eenvoudig verschillende gekleurde strepen of met stippen
  • een paraplu die van kleur verandert zodra deze nat wordt

Dit zijn natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden en de kans is groot dat hier iets tussen zit dat uw zoontje of dochtertje helemaal aan zal spreken. Wilt u eens echt iets bijzonders kopen, dan kunt u ook kiezen voor een speciale kinderparaplu waarbij de afbeelding doorgetrokken wordt in het model. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een afbeelding van een tijger, waarbij de tijgeroren boven de paraplu uitsteken. Dit zullen kinderen natuurlijk helemaal geweldig vinden. Wat voor kinderparaplu u kiest is natuurlijk helemaal aan u en allemaal hebben ze zo hun eigen voordelen. Zo hebben de modellen met een reflecterende band natuurlijk als groot pluspunt dat uw kind hiermee goed opvalt in het verkeer. Dit is vooral erg handig op donkere dagen, waarbij de regen andere weggebruikers het zicht ontneemt. De reflecterende rand vergroot de verkeersveiligheid enorm. Een bijzondere afbeelding heeft als voordeel dat de kans klein is dat anderen precies hetzelfde exemplaar hebben. Dit maakt het gemakkelijker voor uw zoon of dochter om hun eigen exemplaar terug te vinden in de paraplubak op school of op bijvoorbeeld de sportvereniging. De kinderparaplu die van kleur veranderd valt natuurlijk bij de kinderen helemaal in de smaak. Genoeg opties dus om in overweging te nemen.

Koop bij Stoerekindjes

In veel winkels vindt u maar een klein aanbod aan paraplu’s voor kinderen, maar bij Stoerekindjes hebben ze juist een uitgebreide collectie. Wat voor kinderparaplu u ook zoekt, wat voor kleur of afbeelding uw kind ook mooi vindt, u zult bij hen zeker eentje vinden die helemaal aan de wensen voldoet. Door de goede beschrijvingen bij iedere kinderparaplu die zij in hun collectie hebben, krijgt u een goed beeld van bijvoorbeeld de afmetingen en van het feit of dit exemplaar voor uw situatie de juiste keus is of niet. Een groot pluspunt is bovendien dat deze artikelen een kindvriendelijk mechanisme hebben, waardoor de kinderen ze gemakkelijk zelf kunnen openen en sluiten. Dat is natuurlijk wel zo handig, zo hebt u als ouder eigenlijk helemaal geen omkijken meer naar de kinderparaplu en kunnen uw kinderen alles helemaal zelf doen. Natuurlijk kunt u bij Stoerekindjes voor veel meer zaken terecht dan alleen voor een kinderparaplu. Brengt u de kinderen altijd op de fiets overal naartoe, dan zult u liever regenkleding gebruiken. Ook op dit gebied hebben zij veel keus, waardoor u bij hen altijd geschikte regenkleding voor uw kinderen zult vinden. Of u nu op zoek bent naar regenbroeken, regenjassen of regenponcho’s, zij hebben het allemaal. Ook vindt u mooie regenlaarzen in hun winkel, zodat ook de voeten van uw kids lekker droog blijven op regenachtige dagen. Met andere woorden, bij Stoerekindjes vindt u dus alles wat u nodig hebt om uw kinderen goed beschermd door de regen te laten gaan. Of dat nu een kinderparaplu is of regenkleding, zij hebben altijd een geschikt product voor u.