Welkom bij de website van camping de Berken! De camping bij uitstek waar u geniet van de mooiste natuur van Nederland. Geniet van onze sfeervolle kleinschalige camping die omringd wordt door het weldadige Drentse landschap. Ieder jaar komen vele vaste gasten naar camping de Berken om te genieten van een heerlijke en wel verdiende vakantie; alleen, met vrienden of met het hele gezin. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren en op camping de Berken kunt u dan ook kiezen voor verschillende gradaties van luxe. Vindt u het belangrijk om gebruik te maken van uw eigen sanitaire voorzieningen zodat u niet de camping over hoeft te lopen als u wilt douchen of naar het toilet moet? Dan kiest u op onze website voor de optie ‘camping prive sanitair.’ Op het moment dat u kiest voor de optie ‘camping prive sanitair’ zult u meer informatie vinden over ‘camping prive sanitair’. Dat wil zeggen dat wij u kunnen vertellen wat de kosten zijn die worden gerekend voor het gebruik van uw eigen sanitair. Als u gebruik maakt van de optie ‘camping prive sanitair’ geniet u van een eigen toilet, een eigen wastafel en een eigen douche waar u uw spullen kunt laten staan. Alleen u en uw gezin of het gezelschap waar u mee samen bent kunnen gebruik maken van deze toiletten. Het voordeel van kiezen voor de optie ‘camping prive sanitair’ is dat u niet hoeft te delen. In de zomer kan het bij de toiletgebouwen best wel eens druk zijn en dan loopt u niet het risico dat u hoeft te wachten voor u kunt douchen tot andere mensen klaar zijn. Hoewel dat ook wel weer wat heeft, vinden wij het als camping toch belangrijk om u de optie ‘camping prive sanitair’ te kunnen bieden. Ons sanitair bestaan uit:

  • twee zeer ruime toiletgebouwen aan beide zijden van de camping
  • ten wasplaats waar u uw kleren kunt wassen en gebruik kunt maken van lauw water
  • ten wasplaats voor het wassen van groenten en fruit met koud water
  • ten stortplaats voor het chemisch toilet, indien van toepassing
  • ten zeer goed team van schoonmakers die het sanitair dagelijks schoonmaken

 

Camping prive sanitair: extra luxe

Lux kamperen is iets wat steeds meer mensen prettig vinden. Ze willen graag gebruik maken van de mogelijkheden van camping prive sanitair waarbij ze een eigen toilet, douche en wastafel tot hun beschikking hebben en tegelijkertijd willen ze graag kunnen genieten van een natuurbeleving. Deze twee zaken worden op camping de Berken op een unieke manier verenigd. Op de camping de Berken gaan luxe en natuurbeleving hand in hand. Dat is wat ons zo uniek maakt. Onze camping is gelegen in het mooiste gebied van de Drenthe en dat maakt het voor u mogelijk om iedere dag een andere wandel- of fietstocht te ondernemen door het prachtige land waar nog zo veel te ontdekken valt. Aan het eind van de dag moe maar voldaan op de camping aankomen en kunnen genieten van uw eigen warme douche; dat is voor veel van onze gasten wel een echte meerwaarde en deze mensen kiezen dan ook niet voor niets voor onze optie ‘camping prive sanitair’. Op de camping kunt u heerlijke genieten van het geluid van de stilte en de natuur die u weer even helemaal bij uzelf brengt. Voor de kinderen zijn er tal van mogelijkheden en dat maakt dat zij zich iedere dag weer kostelijk zullen vermaken met de activiteiten van het animateam of op de speelplaats! Ook in de buurt is er van alles te beleven voor het kleine grut. Een campingplaats kiezen met een eigen toilet, douche en wastafel is iets wat veel mensen doen die kinderen hebben. Klinkt de optie ‘camping prive sanitair’ u aantrekkelijk in de oren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en dan kijken wij of we een mooi plaatsje kunnen reserveren waar u en uw gezin gebruik kan maken van camping prive sanitair!

De Berken camping: prive sanitair goed onderhouden!

Het wordt weer tijd om na te denken over uw vakantie. Waar gaat u dit jaar naar toe? Een vakantie in Nederland is een hele goede keuze als u graag wilt genieten van al het natuurschoon dat Nederland te bieden heeft. Nederland is namelijk echt geweldig mooi. Op vakantie met het hele gezin, met vrienden of familie. Jong en oud vermaakt zich op camping de Berken omdat u geniet van natuur, vermaak en luxe zoals de optie ‘camping prive sanitair’. Wij hebben tal van ruime staplekken tot uw beschikking waar u wel, al dan niet gebruik kunt maken van prive sanitair. De eigen sanitaire voorzieningen gebruiken is iets wat sommige mensen erg belangrijk vinden. Maar als u geen waarde hecht aan het gebruik van eigen sanitaire voorzieningen dan heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de openbare sanitaire voorzieningen en die zijn ook niet mis. Naast de camping vindt u onze sfeervolle brasserie. Hier kunt u terecht voor een lekkere kop koffie of thee. In de wintermaanden of op dagen dat het wat kouder is, brandt hier een gezellig haardvuur. geniet van een warme kop chocomelk terwijl uw kinderen zich vermaken in de speelhoek. Kom tot rust in een ambiance die zich laat kenmerken door natuurlijk kleuren en elementen. Wij hechten op camping de Berken veel waarde aan een goede sfeer en dat is de reden dat vele gasten ook graag naar onze camping terugkeren.