Valt er iets te vieren, dan decoreer je natuurlijk met diverse feestartikelen. Ballonnen mogen daarbij eigenlijk niet ontbreken, die zijn voor elke feestelijke gelegenheid een goede keus. Je hebt hiermee heel veel verschillende opties, niet alleen wat betreft kleuren, dessins en vormen, maar ook in hoe je ze gebruikt. Je kunt ballonnen her en der aan slingers ophangen of je kunt ze in trosjes aan elkaar vastmaken om een saai hoekje van de ruimte op te vrolijken. Maar ook kun je er bogen van maken, om bijvoorbeeld de ingang van de feestruimte mee te markeren. Met andere woorden: er zijn gewoon heel veel mogelijkheden!

Ruime keus in ballonnen

Als je zoekt naar feestversiering, dan kun je hiervoor bij veel verschillende winkels terecht. Maar nergens zal het aanbod zo groot zijn als bij Slingershop! Je vindt hier alleen op het gebied van ballonnen al ontzettend veel keus. Waar de meeste winkels alleen de standaard formaten leveren en dan in zakjes waar alle kleuren door elkaar heen zitten, kun je bij Slingershop kiezen uit veel meer opties. Uiteraard vind je bij hen het standaardformaat, maar ook bieden zij reuzeballonnen aan. Deze zijn echt ideaal voor het versieren van grotere ruimtes, dan vallen ze niet weg in het geheel. Je kunt bij deze zaak ballonnen per kleur kopen, maar ook assorti. Bij assorti heb je bovendien de keus uit veel verschillende samenstelling. Het kunnen echt regenboogkleuren zijn, maar je kunt ook kiezen voor tinten die dicht bij elkaar liggen om een subtiel effect te creëren. Denk aan verschillende blauwtinten, van lichtblauw tot donkerblauw. Of denk aan een speciaal thema, zoals tropische kleuren, ook dan heb je een mix van kleuren die allemaal mooi bij elkaar aansluiten. Alleen wat dat betreft valt er dus al genoeg te kiezen aan ballonnen!

Prints, lampjes en confetti

Maar Slingershop biedt jou nog veel meer keus! Zo kun je bij hen ook terecht voor ballonnen met diverse prints. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Nijntje
  • hartjes
  • stippen
  • voetballen

Of aan teksten als ‘Happy New Year’ of ‘Happy Birthday’. Ook kunnen er getallen op gedrukt zijn, deze exemplaren zijn heel geschikt voor een verjaardag of voor het vieren van een jubileum. Er valt dus ook wat prints betreft genoeg te kiezen! Een ballon met print is bovendien niet per definitie wit, alle kleuren zijn mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een rood exemplaar met witte hartjes of voor een zwarte ballon met als tekst ‘Happy Birthday’. Daarnaast kun je bij Slingershop ook terecht voor twee heel bijzondere soorten ballonnen, namelijk exemplaren met confetti en met lampjes. De confettiballonnen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar de kleuren zijn wel altijd wat transparant zodat je de confetti goed kunt zien zitten. Dat geeft een bijzonder effect aan de ballon! En aan het eind van het feestje kun je ze lek prikken en strooit de confetti zich vanzelf over jullie uit! Ook de exemplaren met lampjes zijn erg bijzonder. In de ballonnen zijn LED lampjes verwerkt die geactiveerd worden tijdens het opblazen. Dit zorgt voor een prachtig effect op wat donkere plekken of tijdens een tuinfeestje in de avonduren!

Lees meer…