Wilt u een website laten maken? Kies dan voor een goede partij. Bent u ondernemer en heeft een website maar bent u niet goed genoeg vindbaar? Bent u een ondernemer en heeft u nog geen website maar wilt u hier verandering in brengen? In beide gevallen bent u bij Webton aan het juiste adres. Een website laten maken doet u namelijk hier. Of het nu gaat om een webwinkel of website, wij kunnen u van dienst zijn en wij maken de beste website die u zich maar wensen kunt die ook nog goed vindbaar zal zijn in de zoekmachines. Een website laten maken is niet eenvoudig, want als u en website wilt die ook door voldoende mensen gevonden wordt, dan zal u rekening moeten houden met het belang van SEO. Wat is dat precies, hoor ik u denken. SEO is de afkorting voor de woorden Search Engine Optimalisatie. In het Nederlands vertalen wij deze term als zoekmachine optimalisatie. Onder SEO vallen alle facetten die te maken hebben met het beter vindbaar maken van uw website. Tegenwoordig wil iedereen een plaatsje in de zoekmachines veroveren. De zoekmachines zijn de laatste jaren steeds geavanceerder geworden en dat betekent dat uw website kwalitatief moet zijn om ook hoog te scoren. Maar wat wordt precies bedoeld met een kwalitatieve website en hoe komt u daar achter? Een website laten maken is verstandig als u zelf geen verstand heeft van zaken SEO. Wat wij bij Webton altijd adviseren is om met ons een afspraak te maken waarin u ons uw wensen uit de doeken doet. Vervolgens zullen wij dan aan de slag gaan met het ontwerp van een website die aansluit bij uw huisstijl. Wij werken zowel met bestaande bedrijven als met startups. Beide opdrachtgevers kunnen ons blij maken en wij vinden het dat ook ontzettend leuk om een bedrijf te helpen aan een kwalitatieve website die goed vindbaar is. Bij Webton kunt u voor tal van zaken terecht. Hieronder een aantal mogelijkheden.

  • U heeft een website, maar deze is niet goed of niet voldoende vindbaar.
  • Een website laten maken in uw huisstijl of een nieuwe website laten maken.
  • Een uniek design zowel voor internet als smartphone.
  • De integratie van fora en betaalsystemen zoals Ideal.
  • We maken enkele pagina’s en tevens menu buttons aan.

Een website laten maken: pak het professioneel aan

Een website laten maken is iets wat goed moet gebeuren, want uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Niet iedere ondernemer weet hoe hij zelf een site moet laten maken. Daarom is het slim om het laten bouwen van de site uit te besteden zodat u zeker weet dat het ook goed gebeurt. Bij ons kunt u niet alleen rekenen op een goede service maar ook op een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Het is in deze tijden van snelle technologische vooruitgang zaak dat u de goede keuze maakt en dat u een website heeft die uitstraalt wat u uit wilt stralen. Heeft u al een eigen stijl en icoon en kunnen wij dit integreren, of wilt u graag dat wij niet alleen uw website maar ook het webdesign verzorgen? Het kan allemaal bij Webton. Wij hebben ons gespecialiseerd in het hele spectrum van het internet design. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van Webton en een website wilt laten maken die helemaal past bij uw bedrijf, dan mag u op ieder moment contact opnemen met een van onze medewerkers en dan zullen wij samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Een afspraak maken bij Webton is zo gebeurd en in deze eerste afspraak zullen wij in kaart brengen wat uw wensen zijn zodat wij een offerte kunnen maken. U verplicht zich tot niets wanneer u met ons een afspraak maakt en ook als u een offerte aanvraagt bent u nog niet gebonden aan iets.

Een website laten maken: winnen in de zoekmachines

We willen allemaal een goed plekje veroveren in de zoekmachines. Dat betekent dat we moeten kijken naar verschillende dingen als we een website laten maken. Ten eerste moeten we goed op letten wanneer we een website laten maken, dat onze website goed is opgebouwd. De zoekmachines kijken namelijk naar een aantal dingen wanneer ze uw website beoordelen en dat zijn opbouw, relevantie en rijkheid in content. Maar wat bedoelen we daar nu precies mee? De opbouw van een website moet kloppen in de zin dat mensen die op uw website komen, ook moet begrijpen hoe de website in elkaar zit. Een voorbeeld: U heeft een webwinkel. Deze ziet er mooi uit. De huisstijl is dik in orde. Een bezoeker komt via de zoekmachines terecht op deze webshop. De eerste stap is gezet. Nu gaat de bezoeker uw assortiment bekijken. Het bevalt de bezoeker. Hij wil graag overgaan tot de aankoop van uw product. Hij klikt op het product, maar ziet niet waar hij het product kan bestellen. De bezoeker raakt in de war en laat het er uiteindelijk bij zitten, want voor u drie anderen. Een website laten maken betekent dus dat u moet zorgen dat uw bezoekers de weg op uw website ook makkelijk kunnen vinden. Een gemiddelde bezoeker blijft drie tot vier seconde op een pagina voor hij verder klikt. U moet dus zorgen dat uw website zeer logisch in elkaar zit zodat de bezoeker niet verdwaald raakt en voor een andere partij kiest.