U kunt flink besparen op uw verzekering. Meer dan u denkt. Kijk maar eens op netpolis.nl want wij werken samen met vrijwel iedere verzekeraar op het gebied van auto’s, motoren, bestelauto’s, oldtimers en ten slotte op reizen. Kortom: ga beslist eens uw autoverzekering vergelijken als u een nieuwe auto koopt. Sterker nog, het kan geen kwaad om hier ieder jaar even naar te kijken. Want overstappenis gemakkelijk en kunt u na het autoverzekering vergelijken doorgaans in zijn geheel aan Netpolis overlaten. Wij bieden namelijk een gratis overstapservice aan zodat u het komend jaar een veel lagere premie hoeft te betalen. Uw auto wordt er namelijk niet jonger op en dat betekent dat u ieder jaar in aanmerking komt voor een wat lagere premie. Oldtimers zijn hierbij een uitzondering. Er zijn in principe drie verschillende autoverzekeringen. De allrisk verzekering sluit u af bij aankoop van een nieuwe auto of een auto tot ongeveer 2 à 3 jaar. U bent voor vrijwel iedere gebeurtenis volledig verzekerd, of u het nu zelf hebt veroorzaakt of niet. Daarna kunt u beter kiezen voor de beperkte cascoverzekering. Dit wordt gekscherend ook weleens de gulden tussenweg genoemd. De verzekering vergoedt uiteraard de schade aan anderen maar ook voor het grootste gedeelte de schade aan uw eigen wagen. Uiteindelijk is er ook de derde verplichte optie: de WA verzekering. Gaat u een autoverzekering vergelijken dan kunt u deze drie optie meewegen maar u kunt ook een vergelijking maken tussen de diverse verzekeraars. Lees u in ieder geval goed in en vergeet daarom niet om onze website te bookmarken. Zo bieden we zelfs een handig lexicon aan waarin u lastig jargon kunt opzoeken.

Ga vandaag nog een autoverzekering vergelijken en profiteer

U kunt direct op onze website de autoverzekering vergelijken door uw kentekennummer in te vullen. Op basis daarvan achterhalen wij het bouwjaar, metrage en de waarde van uw auto. En daarmee kunnen we snel bepalen welk type verzekering het beste bij u en uw auto past en welke verzekeraars daar dan weer het beste op aan sluiten. Onze gegevens worden dagelijks bijgewerkt en we werken aldus samen met vrijwel iedere grote verzekeraar waar u dergelijke verzekeringen kunt afsluiten. Voor een meer uitgebreide vergelijking vragen we van u de volgende gegevens:

  • Uw kenteken,
  • Uw geboortedatum en wanneer u uw rijbewijs hebt gehaald,
  • Uw postcode,
  • Het aantal schadevrije jaren,
  • En ten slotte eventuele schuldschades.

Dan gaat het autoverzekering vergelijken beginnen en krijgt u een duidelijk overzicht van uw opties. Er zijn ook nog aanvullende autoverzekeringen mogelijk die wellicht aan te raden zijn als u een jonge wagen hebt en vaak met het hele gezin onderweg bent. Ook daarover vindt u online veel informatie zodat u snel een keuze kunt maken.

Het kan echt tot wel 50 procent goedkoper

U kunt al in vier stappen een nieuwe autoverzekering afsluiten: vergelijken door uw kentekennummer in te vullen, sluit dan de  nieuwe premie af en bespaar tot wel 50 procent op uw huidige onkosten! U mag deze test zo vaak u maar wilt uitvoeren en het natuurlijk kunt u hetzelfde proberen als u een motor, bestelbusje of zelfs een oldtimer overweegt dan wel hebt aangeschaft. Laten we vooropstellen dat een WA verzekering echt het minimum is van wat u kunt afsluiten. Bij oude auto’s die bijna rijp zijn voor de sloop een prima keuze. Maar als uw auto nog een prima dagwaarde heeft dan is het autoverzekering vergelijken absoluut meer dan de moeite waard. Hebt u hier nog vragen over? Stuur ons dan gerust een e-mail.