Bent u op zoek naar een wandelwagen, kinderwagen of buggy van de beste kwaliteit en met het grootste gebruiksgemak? Wilt u onbezorgd een wandeling kunnen maken met uw kroost en u daarbij op geen enkel moment zorgen maken over de veiligheid? Het kiezen van een goede wandelwagen is belangrijk, want het gaat ten slotte om uw kinderen en voor uw kinderen wilt u alleen het allerbeste! Ehouse heeft dat begrepen en houdt daar rekening mee. Ons assortiment is helemaal toegespitst op elementen van veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Een wandelwagen kiezen van Ehouse is iets wat u online kunt doen op ieder moment. Dat is wel zo makkelijk. Wellicht heeft u een drukke baan en in het weekend geen tijd om winkels af te struinen. Dan is het wel zo makkelijk om op uw gemak online uw aankopen te doen en daar hebben wij ons dan ook op gericht. Wij hebben alle producten voor u op een rijtje gezet zodat u een overzicht heeft van de producten waar u uit kunt kiezen. Kiezen voor een wandelwagen is belangrijk en leuk en wij helpen u graag met het kiezen van de wagen die helemaal voldoet aan uw wensen. Ehouse startte als bedrijf in het jaar 2009 als bedrijf, toen nog was Ehouse een eenmanszaak met veel potentie. Door het grote succes dat direct zichtbaar werd begon het bedrijf snel te groeien waardoor het in de loop der tijd steeds meer producten in zijn assortiment op kon nemen en deze ontwikkeling zet zich nog altijd voort. Op het gebied van kinderwagens kunnen wij zeggen dat Ehouse een van de belangrijkste spelers op de markt is en dat is niet veel mensen ontgaan! De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een wandelwagen van Ehouse. Ehouse is de beste partij wanneer u:

  • Graag goed en snel geholpen wilt worden;
  • Wilt genieten van een persoonlijke service;
  • Wilt kunnen kiezen uit een groot assortiment;
  • Wilt kiezen voor producten van de beste kwaliteit;
  • Wilt genieten van een zeer snelle levering!

Wandelwagen online kopen met behoud van persoonlijke service

De laatste jaren doen steeds meer mensen hun aankopen online en dat is iets waar Ehouse op inspeelt. Daarbij willen wij echter voorkomen dat we onze persoonlijke inslag verliezen. U kunt ons dan ook van negen tot negen telefonisch bereiken. Persoonlijk contact is een integraal onderdeel van onze service en dat zal altijd zo blijven. Omdat wij meer dan tien jaar ervaring hebben, weten wij alles van onze producten en kunnen wij u binnen de branche goed adviseren. Het zoeken en vinden van een goed wandelwagen is soms best wel een beetje lastig en u kunt daar soms dan ook wel wat hulp bij gebruiken. Mocht u daarom vragen hebben of gewoon eens polshoogte willen nemen wat betreft de mogelijkheden die er zijn op de markt. Vragen staat vrij en contact opnemen betekent helemaal niet dat u ons iets verplicht bent. Wij staan u simpelweg graag te woord. Een wandelwagen kiezen is tevens leuk; want het is een product waar u en uw kroost veel plezier van zullen hebben. Het gebruiksgemak van een wandelwagen alsmede de betrouwbaarheid van de kinderwagen staat dan ook zeer hoog in het vaandel. Natuurlijk wilt u als de kogel eenmaal door de kerk is uw wandelwagen graag snel in huis hebben zodat u er mee kunt gaan wandelen. Een ommetje maken of doelgericht ergens naartoe voor bijvoorbeeld een boodschap? In beide gevallen is het wel zo prettig als de wandelwagen een grote flexibiliteit heeft en als u kunt genieten van een optimaal gebruiksgemak. Daar kunt u bij ons op rekenen. De trends en ontwikkelingen op het gebied van kinderwagens en de buggy houden wij altijd goed in de gaten en wij nemen steeds weer nieuwe producten op in ons assortiment. Bekijk daarom regelmatig eens onze webwinkel. Ook doen wij mooie aanbiedingen.

Snelle levering van onze producten

De meeste producten die u bij Ehouse kunt bestellen hebben wij op voorraad. Dat betekent dat wij deze producten ook snel kunnen leveren, vaak zelfs de volgende dag al! Zorg dan ook dat u de wandelwagen die u graag wilt hebben voor drie uur bestelt, en dan heeft u hem vaak de volgende dag al in huis. Wil u weten waar uw pakketje zich bevindt? Dan kunt u dat altijd inzien via PostNL. Als winkel vinden wij het belangrijk om een goede online service te bieden. Daarmee bedoelen wij dat we willen dat iedereen die bij ons online een product bestelt, ook het gevoel heeft dat hij van een persoonlijke service geniet en niet dat hij enkel met een webpagina te maken heeft. Kiezen voor een kinderwagen, buggy of wandelwagen doet u dan ook hier. Onze webwinkel is bekroond met het webwinkelkeurmerk. Dit keurmerk hebben wij vergaard omdat wij u een goede online service bieden, een snelle levering en de mogelijkheid om altijd veilig te betalen. Dat zijn een aantal aspecten waar wordt gekeken wanneer dit keurmerk wordt verstrekt en niet zonder reden want het zijn de belangrijkste elementen voor u wanneer u een aankoop wilt doen online. Heeft u een product besteld? Dan kunt u zich altijd nog bedenken. Maar doe dat wel binnen veertien dagen, want dat is de tijd die er voor staat. Bellen kunt u iedere dag tussen negen en negen! Vragen staat vrij! Wij helpen u graag verder!