De Magento 2 webshop is voor ons een uitkomstWij hebben een aantal jaar geleden besloten dat wij de producten in onze winkel ook via het internet wilden gaan  verkopen. Wij hadden echter geen ervaring met het opzetten van een online winkel en daardoor moesten wij heel veel werk verrichten om tot iets goeds te komen. Uiteindelijk hadden wij een site waar mensen dingen konden bestellen, maar al snel merkten wij dat wij onze handen vol hadden aan deze site. Iedere keer als iemand iets bestelde, moesten wij allerlei gegevens verwerken en dat kostte meer tijd dan het ons aan geld opleverde. Vandaar dat wij zijn gaan zoeken naar mogelijkheden om een betere shop te laten maken. Wij hebben toen her en der gevraagd bij mensen die ook een webwinkel hadden wat zij gebruikten en allemaal vertelden zij ons dat zij een Magento 2 webshop gebruikten. Daar hadden wij nog nooit van gehoord, maar als zoveel mensen er zo enthousiast over zijn, dan moet het wel iets goeds zijn. Vandaar dat wij zijn gaan kijken wat een Magento 2 webshop precies was. Wij hebben dit gedaan via het internet en al snel kwamen wij terecht op de site van Creativeict. Deze site vonden wij heel overzichtelijk omdat heel goed wordt uitgelegd wat een Magento 2 webshop precies is. Wij hebben deze informatie met heel veel belangstelling doorgenomen en het was voor ons al snel duidelijk dat wanneer wij graag een goede webwinkel wilden hebben, wij voor een Magento 2 webshop moesten kiezen. Wij vonden het heel prettig om te merken dat wanneer je voor een Magento 2 webshop kiest, je heel veel gebruiksgemak inkoopt. Dat was voor ons heel erg welkom omdat wij graag minder werk van onze winkel wilden hebben. Wij hebben daarom ook snel een keer contact opgenomen met de mensen van deze site om te horen wat zij voor ons konden betekenen.

De Magento 2 webshop is heel handig in gebruik

Toen wij eenmaal contact hadden opgenomen met de mensen van Creativeict.nl, hebben wij hen gevraagd wat de mogelijkheden waren omtrent onze webwinkel. Wij kregen te horen dat het in principe niet uitmaakt wat je verkoopt wanneer je gebruik wilt gaan maken van de Magento 2 webshop. Het is namelijk zo dat het format van een Magento 2 webshop op alle producten kan worden toegepast. Wanneer je dit eenmaal in gebruik hebt genomen, hoef je je geen zorgen meer te maken over het maken van facturen, over het bijhouden van je voorraad en allerlei andere kwesties. Het is namelijk zo dat de Magento 2 webshop dit allemaal voor je in de gaten houdt en voor je verzorgt. Dat is bijzonder handig voor ons want hoe minder werk wij van onze webwinkel hebben, hoe beter het voor ons is. Wij hebben namelijk ook een fysieke winkel te onderhouden en dat kost ons ook veel energie. Wij zijn daarom heel blij dat wij de Magento 2 webshop gevonden hebben want sinds wij zelf een dergelijke webwinkel hebben laten maken, hebben wij ons zeeën van tijd weten te besparen.

Wij raden dit bedrijf van harte aan

Wij zijn erg blij dat wij de mensen van Creativeict.nl in de arm genomen hebben omdat wij dankzij hen een heel goede webwinkel hebben gekregen. Kortom:

  • wij hebben momenteel een heel goede webwinkel
  • wij kunnen nu veel meer orders verwerken in korte tijd
  • wij hebben bijna geen omkijken meer naar onze webwinkel

Mocht u ook willen overstappen op efficiënter werken, dan kan ik u Creativeict.nl van harte aanbevelen. Wij hebben nog geen seconde spijt gehad van onze beslissing.